Urlalılar Cumhuriyet Balosu'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Urlalılar Cumhuriyet Balosu'nda Buluştu

Urlalılar Cumhuriyet Balosu\'nda Buluştu

Cumhuriyetin 90.yılı dolayısıyla Urla Belediyesi tarafından Cumhuriyet Balosu düzenlendi.

31.10.2013 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin 90. yılı dolayısıyla Urla Belediyesi tarafından Cumhuriyet Balosu düzenlendi. Urla eski Tamirhane Binası'nda Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve eşi Feyza Karaosmanoğlu'nun ev sahipliği yaptığı Cumhuriyet Balosu'na Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Albay Mertol Aksungar, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cemil Erdemir ve eşi başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin üyeleri, belediye çalışanları ve Urlalılar katıldı.

Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve eşi Feyza Karaosmanoğlu gecede tüm misafirlerle tek tek ilgilendi. Cumhuriyetin 90. yılını kutlayan Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, "Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın simgesi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "En Büyük eserim" dediği Cumhuriyetimizin 90. Yılını vatandaşlarımızla birlikte kutlamanın gururunu yaşıyorum. Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümü onuruna düzenlediğimiz geceye katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede sanatçı Gülçin Gültekin Araç ile Feyza Dengizek, Elvan Serçe, Öner Büten, Orcan Ruhselman, Sedat Yalınkılıç ve Aykut Baz'dan oluşan ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel aryalar baloya katılanları mest etti. Müthiş sesiyle dinleyenleri büyüleyen Gülçin Gültekin Araç ve ekibine İzmir Devlet Opera ve Bale sanatçıları Yiğit Olataş, Melodi Sıcakyüz, Altan Kılınç ve Asena Ökte danslarıyla eşlik etti. Gece, tüm konukların ellerinde Türk Bayrakları ile hep birlikte Memleketim ve 10. Yıl Marşı'nı söylemesiyle sona erdi.

Sanatçı Gülçin Gültekin Araç, geceyi düzenleyen Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ve eşi Feyza Karaosmanoğlu'na teşekkür ederek gecede yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Gülçin Gültekin Araç ve ekibine teşekkür ederek çiçek sundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urlalılar Cumhuriyet Balosu'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement