URUN SS'19 Koleksiyonu Özel Bir Defileyle Görücüye Çıktı! - Son Dakika
Kadın

URUN SS'19 Koleksiyonu Özel Bir Defileyle Görücüye Çıktı!

URUN SS\'19 Koleksiyonu Özel Bir Defileyle Görücüye Çıktı!

Anatomiyi mimari bir anlayış ile kumaşa tercüme eden URUN markası geçmiş, gelecek ve şimdinin koleksiyonunu sunuyor.

12.09.2018 08:44  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakimiyetin parçalarda olduğu PLENUM koleksiyonundaki her parça kas ve kemikten başlayan ve bütüne vücutlanan bir yolculuğu anlatıyor. URUN un her koleksiyonunda öne çıkan elbiseler SS19'da aksesuarlarla tamamlanıyor.

Ece Kavran SS19 koleksiyonu için "SS19 PLENUM koleksiyonunun her parçasında bütünlenme ve tamamlanmayı görüyoruz. Vücudu önce kas, kemik, organ yani parçalar halinde ele alarak ve bu parçalardan bütüne, insana giderek tasarladım tüm modelleri. URUN'un imzası kalıbında ve dikişinde. Tasarımlar kalıptan modele ve tekrar modelden kalıba bir yolculuk ile tasarlanıyor. "PLENUM" koleksiyonu tümden tüme, bütünden bütüne seyrelerek tamamlanmanın resmi, tüm modellerde bu seyrelme ve tamamlanma döngüsü hâkim." ifadelerini kullandı.

Aşkın insani bütünleyen, tamamlayan halini anlatan temasıyla dikkat çeken off-site defileye Engin Öztürk, Zeynep Demirel, Özgür Masur, Ebru Kohen gibi isimler katılım gösterdi. Kavran, URUN markasının her parçasında vermek istediği bütün olma, öze, aşka dönme mesajlarını dev ve teatral bir performans ile klasik müzik orkestrası ve semazen gösterisi eşliğinde sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın URUN SS'19 Koleksiyonu Özel Bir Defileyle Görücüye Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement