Uşak Bakan Arslan, Uşak'ta Yüksek Hızlı Tren ve Çevre Yolu Projelerini İnceledi - Son Dakika
Güncel

Uşak Bakan Arslan, Uşak'ta Yüksek Hızlı Tren ve Çevre Yolu Projelerini İnceledi

Bakan Arslan, Uşak'ta yüksek hızlı tren ve çevre yolu projelerini inceledi (2)'KOMŞUDAKİ YANGINI SÖNDÜRMEZSEK BİZE SIÇRAR'Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir dizi incelemede ve temaslarda bulunmak için geldiği Uşak'ta, AK Parti Merkez Kongresi'ne katıldı.

12.11.2017 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Arslan, Uşak'ta yüksek hızlı tren ve çevre yolu projelerini inceledi (2)

'KOMŞUDAKİ YANGINI SÖNDÜRMEZSEK BİZE SIÇRAR'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir dizi incelemede ve temaslarda bulunmak için geldiği Uşak'ta, AK Parti Merkez Kongresi'ne katıldı. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki kongreyi Bakan Arslan'ın yanı sıra AK Parti Uşak milletvekilleri Alim Tunç ve Mehmet Altay ile Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve çok sayıda partili izledi.

Kongrede konuşan Bakanı Arslan, hainlerin boş durmadığını, dün olduğu gibi bugün de boş durmayacaklarını, bu bilinçle hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'nin kenetlenmesi gerektiğinin altını çizen Arslan, 15 Temmuz'da hainler gezi olaylarında, 17-25 Aralık'ta yaptıklarıyla bu ülkeyle baş demeyince işin dozunu artırdılar, silahlı kuvvetlerinin içine hainler soktular. Bizim içimize hainler soktular. 15 Temmuz'da en büyük eylemlerini yaptılar. Tek başına yapmadıklarını biliyoruz. Onların arkasında destekçileri vardı. Türkiye'nin başına belaya sokup, zayıf düşürmeye çalışan dış vardı. Bugünden sonrada olacak. Uşaklılar dahi 80 milyon reisin çağrısına kulak verdi. Bombaların altında meclisi açık tutabileceklerini hesaba katmamışlardı ve siz meydanlara indiniz. Siz o hainlere derslerini verdiniz. Ne pahasına 250 şehit, 2 bin 194 gazi pahasına. Pahalı mı Pahalı ama bu millet alışmış İstiklal harbi dahil ülkesinin istikbal ve istiklali, ülkesinin bekası söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan dün de şehit olmaya gitti, 15 Temmuz'da da gitti inşallah bugünden sonra ihtiyaç olmasın ama olursa yine gidecek diye konuştu. Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine çıkarılması gerektiğini vurgulayan Bakan Arslan, şunları söyledi

Bu da nasıl olur İşte Ak kadroların yaptığı gibi olur. Birileri gibi, Kılıçdaroğlu gibi sadece laf üstüne laf koyarak değil, gidip ülkesini dışarıda şikayet ederek değil, gidip ülkesini başkalarını nezdinde küçük düşürmeye çalışarak değil, taş üstüne taş koyarak olur. 15 yıldır yaptığımız gibi, siz çok güçlü bir şekilde desteklediğiniz sürece Cumhurbaşkanımız dahil sorumluluk alanlar bendeniz milletvekillerimiz, il başkanımız, il genel meclis başkanımız, belediye meclis başkanlarımız sorumluluğun bilincinde olarak gecesini gündüzüne katarak, taş üstüne taş koyarak bu ülkeyi kalkındıracak. İşte bugün gereğini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ancak biliniz ki her türlü hainliği yaptıkları gibi bu ülkenin zayıf düşmesi, Reis'in zayıf düşmesi, AK Parti'nin zayıf düşmesi ve bu ülkenin geçmişte olduğu gibi dış güçlerin menfaatleri doğrultusunda idare edilmesini isteyenler her türlü oyunu oynayacaklar bundan sonra daha büyük oynayacaklar. Çünkü gördüler ki bugüne kadar oynadıkları oyunlar bu millet karşısında hep boşa çıktı. O yüzden bugünden sonra daha büyük oyunlar oynamaya çalışacaklar. Nitekim oynuyorlar ama Allah'a şükür bunun bilincinde olan sizler ve bizler hiç ama hiç boş durmuyoruz. Onların oyunlarını bozmak için çok daha çok güçlü duruyoruz, daha fazla çalışıyoruz.

Türkiye'yi yıkmak isteyenlerin bunu başaramadığını dile getiren Arslan, Bu ülkeyi yıkamadılar. 17-25 Aralık'ta yıkamadılar. En son 15 Temmuz'da denediler, yine yıkamadılar. Şimdi başka ayak oyunlarına giriştiler. Ekonomik oyunları oynuyorlar, algı operasyonu yaratıyorlar, milleti zayıf düşürmeye, zayıf göstermeye çalışıyorlar. Aman ha gevşemeyelim. Çünkü 2019 yerel seçimleri çok önemlidir. 2019 genel seçimleri ondan da önemlidir. Kavga ve kargaşaya tahammülümüz yok dedi.

'KOMŞUDA YANGIN VARSA SÖNDÜRMEMİZ LAZIM Kİ BİZE SIÇRAMASIN'

Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini hazmedemeyenlerin, ülkeyi karıştırmak istediklerini belirten Bakan Arslan, Türkiye'nin etrafını da Suriye'yi de Lübnan'ı ve Libya'yı da karıştırmaya çalışıyorlar. Niye 'Oralarda yangın çıksın, bu yangın Türkiye'ye de sıçrasın' diye. Bunu nasıl yapıyorlar PKK ile de DAİŞ, YPG ile PYD ile her türlü ama aklınıza gelebilecek her türlü terör örgütüyle yapıyorlar. O yüzden uyanık olmamız lazım. Eğer komşuda yangın varsa o yangını orada söndürmemiz lazım ki büyüyüp bize sıçramasın. O yüzden Mehmetçiğimiz içeride terör örgütleriyle mücadele ederken dışarıda gidip bataklığı kurutmak için hainler ile mücadele ediyorlar. O yüzden Irak'tayız, o yüzden Suriye'deyiz, O yüzden başka yerlerdeyiz Fırat Kalkanı Harekatı dahil harekatlar yapıyoruz. Orada sivrisineğin başını ezmek gerek. Yoksa, bataklık daha çok sivrisinek üretiyor diye konuştu.

Bakan Arslan, kongreden sonra Uşak Valiliği ile Uşak Belediyesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden brifing aldı. Arslan, daha sonra Uşak'tan ayrıldı.

Uşak Bakan Arslan, Uşak\'ta Yüksek Hızlı Tren ve Çevre Yolu Projelerini İnceledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak Bakan Arslan, Uşak'ta Yüksek Hızlı Tren ve Çevre Yolu Projelerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement