Uşak Belediyesi'nin Yardım Tırı Reyhanlı'ya Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Uşak Belediyesi'nin Yardım Tırı Reyhanlı'ya Ulaştı

Uşak Belediyesi\'nin Yardım Tırı Reyhanlı\'ya Ulaştı

Uşak Belediyesi tarafından yürütülen yardım kampanyasında toplanan malzemeleri taşıyan tırın Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ulaştığı bildirildi.

18.04.2018 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi tarafından yürütülen yardım kampanyasında toplanan malzemeleri taşıyan tırın Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ulaştığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Uşak Belediyesince Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terörden etkilenen sivillere yönelik sürdürülen yardım kampanyasında toplanan malzemeleri taşıyan tır, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki İHH koordinasyon merkezine ulaştı.

Tırla birlikte bölgeye giden Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Uşaklılaların bölge halkının yanında olduğunu söyledi.

Savaşın mağduru sivil halkın yanında olmak üzere bölgeye gittiklerini ifade Uludağ, şunları kaydetti:

" Türkiye, masumların yanında. Terörün çirkinliğini bir kez daha gördüğümüz ziyaretimiz kapsamında, her şeyin ötesinde sağlanan birlik ruhuna yakından şahitlik etmenin memnuniyetini yaşadık. İnşallah dünya bir olsa da bu omuz omuza vermişliğin karşısında hiçbir şey duramayacak. Misafirperverlikleri nedeniyle bölge halkına ve hassasiyetleri ile her zaman bölge halkının yanında olmaya çalışan Uşak Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbim Mehmetçik'imizin yar ve yardımcısı olsun."

Tırda 5 bin battaniye ve kuru gıda bulunduğunu belirten Uludağ, yardımların süreceğini aktardı.

Uludağ ile birlikte bölgeye Belediye Başkan yardımcıları İsmail Ünal ve Mustafa Dayıoğlu, AK Parti, MHP ve İYİ Parti belediye meclis üyeleri de gitti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak Belediyesi'nin Yardım Tırı Reyhanlı'ya Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement