Uşak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Uşak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Uşak İl Koordinasyon Kurulu, 2017 yılı 2. dönem, üçüncü toplantısı yapıldı.

20.07.2017 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak İl Koordinasyon Kurulu, 2017 yılı 2. dönem, üçüncü toplantısı yapıldı.

Uşak Valisi Salim Demir başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2017 yılı 2. dönem yatırımları ele alındı.

Toplantıda konuşan Vali Demir, yatırımları koordinasyon içinde en hızlı ve en sağlıklı şekilde tamamlamak gerektiğini söyledi.

Yatırımcı kuruluşların yürüttüğü 286 projeden 39'unun tamamlandığını belirten Vali Demir, 197 projenin devam ettiğini, 32 projenin ihale aşamasında olduğunu, 18 projeye ise henüz başlanmadığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu toplantıdan amaç burada bulunan yatırımcı kuruluşlar arasındaki koordinasyonu sağlayarak yatırımların daha hızlı hedefe ulaşır şekilde yürütülmesini sağlamaktır. Tüm yatırımcı kuruluşlarımız, genel olarak programlarında yer alan, gerekiyorsa tamamlanmış olanlar da dahil olmak üzere, yatırımlarla ilgili genel bir çerçeve çizmeleri, yatırımlarla ilgili dar boğazlar veya koordinasyonu gerektiren bir durum var ise bunun altını çizerek belirtmeleridir. Bundan sonraki toplantılarda da çok güzel işlere imza atacağımız yatırımları ele alacağımıza inanıyorum"

Toplantıya, Vali Yardımcıları Mehmet Hulusi Kaya, İsmail Gürsoy, Mesut Taner Genç, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri ve daire müdürleri katıldı.

Öte yandan 2017 yılı 2. dönem yatırım izleme raporlarına göre, kurumların yatırım programında bulunan 377 projenin toplam bedelinin 1 milyar 481 bin bin lirayı bulduğu açıklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement