Uşak'ta 2 Binin Üzerinde Çalışan Kadroya Geçecek - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta 2 Binin Üzerinde Çalışan Kadroya Geçecek

Uşak\'ta 2 Binin Üzerinde Çalışan Kadroya Geçecek

Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Salim Demir, taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili başvuruları kabul eden birimde incelemelerde bulundu.

05.01.2018 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Salim Demir, taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili başvuruları kabul eden birimde incelemelerde bulundu.

Ziyarette başvuru dilekçelerini inceleyip görevlilerden bilgi alan Vali Salim Demir, kadro alan işçilerle bir süre sohbet edip, "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Başvuru süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Vali Salim Demir, kamu kurum ve kuruluşlarında taşeron olarak çalışıp kadroya geçmeye hak kazanan çalışanların sevinçlerini paylaşmak için ziyarette bulunduğunu belirterek, kazanılan hakkın hem çalışanlara hem de ailelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin sosyal bir hukuk devleti olarak kendisine emek veren insanların emeklerinin karşılığı olarak yıllardır gündemde olan taşeron işçiye kadro müjdesiyle hak sahipliği kazanan çalışanların mutluluğunu paylaştıklarını ifade eden Vali Salim Demir, "Bu günlerde ülkemizin her yerinde ayrı bir sevinç yaşanmaktadır. Devletin kendisine hizmet edene kadro hakkı vermesi çok güzel bir olay. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, şu anki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu ve daha önceki bakanlarımıza tüm çalışanlarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Çalışanlarımız bundan sonra yeni statüde hizmetlerini yürütmeye devam edecekler. Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri de mutlu etmiştir" dedi.

Uşak mülki sınırları içerisinde 2 binin üzerinde çalışanın kadroya geçeceğini ifade eden Vali Salim Demir, "700'ün üzerinde çalışanla en fazla kadroya geçiş Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacak. Bunun yanı sıra İl Özel İdaresi için yeni bir şirket kurduk kamu taşeron çalışanlarımızı orada istihdam edeceğiz" dedi.

Açıklamalarının ardından kadro almaya hak kazanan işçilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Salim Demir'e ziyareti sırasında İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, Uşak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel, Sosyal Güvenlik İl Müdürü İbrahim Öztürk, İl Sağlık Müdürü Sedat Kavas ve hastane yetkilileri eşlik etti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta 2 Binin Üzerinde Çalışan Kadroya Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement