Uşak'ta "Akademik Bilişim 2012" Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta "Akademik Bilişim 2012" Toplantısı Sona Erdi

Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve üç gün süren "Akademik Bilişim 2012" toplantısı sona erdi.

03.02.2012 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve üç gün süren "Akademik Bilişim 2012" toplantısı sona erdi.

Bir Eylül Yerleşkesindeki Güzel Sanatlar Fakültesi Binası'nda gerçekleştirilen ve çok sayıda katılımcının izlediği Akademik Bilişim 2012'nin son gününde "Google Networking ve Google Mobil Uygulamaları" ile ilgili oturum gerçekleştirildi.

Oturuma, Google Kuzey ve Orta Avrupa Mobil Uygulamaları Uzmanı Hüseyin Savaş ve Google Network Mühendisi Deniz Peçel konuşmacı olarak katıldı.

Oturumda, Google uygulamaları hakkında bilgi bilgi veren Google Kuzey ve Orta Avrupa Mobil Uygulamaları Uzmanı Hüseyin Savaş, masaüstü teknolojilerin mobilleştiğini ve bu bağlamda mobil cihazların öneminin arttığına dikkat çekti.

Google mobil uygulamalardan örnekler veren Savaş, mobil uygulamaların hayatımızı kolaylaştırdığını belirtti.

Toplantının son gününde ayırca, Fatih Projesi paneli, Üniversitelerde İnternet Kullanımının Değişimi paneli, YÖK ve Ulakbilim oturumları gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversite olarak Akademik Bilişim 2012'ye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, etkinlikler kapsamında yedi salonda 160 bildirinin sunulduğunu, sekiz eğitim semineri, dokuz panel ve 24 teknoloji sunumunun yapıldığını kaydetti.

- UŞAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'ta 'Akademik Bilişim 2012' Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement