Uşak'ta Freni Boşalan Kamyon Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2'si Ağır 17 Yaralı (2) - Yeniden - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Freni Boşalan Kamyon Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2'si Ağır 17 Yaralı (2) - Yeniden

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİUşak'ta, freni boşaldığı öne sürülen demir yüklü kamyon, kırmızı ışıkta duramayarak diğer araçlara çarptı.

08.07.2018 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Uşak'ta, freni boşaldığı öne sürülen demir yüklü kamyon, kırmızı ışıkta duramayarak diğer araçlara çarptı. Kazada, olay yerinde ölen çocuğun 3 yaşındaki Mustafa Eren Temel olduğu belirlenirken, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan 8 yaşındaki Melek Temel'in de yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Freni Boşalan Kamyon Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2'si Ağır 17 Yaralı (2) - Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı
    14:54 Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Belediye İtfaiye Müdürlüğü, beklenen aşırı sıcak ve rüzgarlı hava nedeniyle köy muhtarları ve vatandaşlara orman yangını uyarısında bulundu. İtfaiye Müdürü Serhat Fırat, sıcak hava ve şiddetli rüzgarın orman yangınları için risk oluşturabileceğini belirtti. İlçede alınan tedbirlerin yanı sıra köy muhtarları aracılığıyla da vatandaşlara uyarılar yapıldı. Vatandaşlardan tarlalarında ateş yakmamaları istendi.

  • İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı
    14:53 İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil bisikletli genç kıza çarptı. Yaralanan genç kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Adana'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 7 kişi yaralandı
    14:53 Adana'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, Uğur A. idaresindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak otobüs durağına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Uğur A. ile durakta bekleyen Metin C, Osman K, Hüseyin K, Aysel K, Nursever K. ve Çınar K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Osman K. ve Metin C'nin durumlarının ağır olduğu belirtildi.


Advertisement