Uşak'ta Konsept Cadde Projesi Hayata Geçiyor - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Konsept Cadde Projesi Hayata Geçiyor

Uşak\'ta Konsept Cadde Projesi Hayata Geçiyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapılan yeni ışıklandırmalar konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

02.10.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapılan yeni ışıklandırmalar konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Cahan, "Büyük beğeni kazanan yeni ışıklandırmalarımız ve konsept cadde projemiz Barbaros Caddesi, Küçük Çarşı Mevki ve Çivril Caddesi'nde (Halil Kaya Gedik Bulvarı) devam edecek. Bu bölgelerde elektrik hatları yer altına alınacak" dedi.

Projeler kapsamında Barbaros Caddesi, Küçük Çarşı Mevki ve Çivril Caddesi de(Halil Kaya Gedik Bulvarı) ışıklandırmaları ve yeni yüzüyle halka hizmet etmeye devam edecek. Konu hakkında OEDAŞ yetkilileriyle görüşmeler yapılırken, hatların yer altına alınması konusunda start verildi.

Uşak'ı aydınlatmaları ve modern yüzüyle örnek bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan; "Uşak'ın bilinen eski yüzünü değiştirmek adına başladığımız çalışmalarda caddelerimizin yenilenmesi büyük önem arz ediyordu. Artık eski tip caddelerin yerine kent havasını şehrimize yaşatacak modern ve konsept caddelere imza atmak için kolları sıvamıştık. Bu konuda gerekli adımları atmıştık. Konsept haline gelen caddelerimiz ise hemşehrilerimiz tarafından öz çekim mekanları haline geldi. Dışarıdan gelen misafirlerimiz de Uşak'ın yeni yüzüne hayran kalıyor. Biz bu çalışmaları genişleterek kentimizin birçok bölgesine yayacağız. Bu konuda elektrik hatlarının yer altına alınması adına OEDAŞ ile ortak çalışmamız sürüyor. Yaptığımız görüşmeler neticesinde üç önemli bölgemizde daha hatları yer altına alarak konsept cadde çalışmamızın başlayacağı konusunda müjde vermek istiyorum. Yenilenen ve güzelleşen caddelerimizin arasına Barbaros Caddesi, Küçük Çarşı Mevki ve Çivril Caddesi de katılıyor" dedi.

Çalışmaların yıl sonuna kadar bitirileceğini dile getiren Cahan, "Üç bölgede elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından Belediyemiz tüm ekipleriyle çalışmalarını hızlandıracak. Tıpkı İstiklal Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, İzmir Ankara Karayolu'nda olduğu gibi modern ışıklar ve beğeni kazanan caddeleri hemen inşa edeceğiz. Kentimizde diğer caddelerde de bu tür çalışmalarımız sürecek" diyerek sözlerine son verdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Konsept Cadde Projesi Hayata Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement