Uşak'ta Proje Eğitimi Alanlara Sertifika Verildi - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Proje Eğitimi Alanlara Sertifika Verildi

Uşak Valiliği tarafından düzenlenen "Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi" seminerine katılanlara sertifikaları verildi.

11.01.2018 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valiliği tarafından düzenlenen "Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi" seminerine katılanlara sertifikaları verildi.

Vali Salim Demir, törende yaptığı konuşmada, hedefini, fikrini ifade edebilen sivil toplum kuruluşlarının, sağlanan desteklerden mutlaka faydalanabileceğini belirtti.

Uşak olarak kamu yatırımlarından daha fazla pay almak istediklerini ve daha fazla proje üretmek zorunda olduklarını vurgulayan Vali Demir, şunları söyledi:

"Artı ve farklı bir şeylerin olabilmesi için mevcut olan tüm değerleri ve kaynakları birbiriyle etkileşim halinde bir sinerji oluşturacak şekilde faaliyete geçirmemiz ve hareketlendirmemiz gerekiyor. Günümüzün konusu olan proje yapma ve projelere kaynak bulma işini önemsememiz gerekiyor. Bu konuda aslında iyi bir mesafe kat ettik. Proje yapmaya başladık ve yapmaya devam edeceğiz. çünkü kamu ve sivil toplum kuruluşları için kaynak istemenin şekli ve formatı değişti. Hazırladığınız projeler değerlendirecek, dosyalar incelenecek, kabul edilirse, sözleşme imzalanacak ve iş başlayacak ve fikrinizi gerçekleştirmek üzere hedefinize doğru hareket edeceksiniz. Bu sürecin sağlıklı yürütülmesi için kapsamını, mantık ve içeriğini öğrenmemiz ve uygulamamız gerekiyor. Bu kapsamda Uşak Valiliğinin tüm birimlerinin, Zafer Kalkınma Ajansımız ve TKDK'nın da içinde olduğu birimlerin koordinasyon içinde hareket etmesi gerektiğini değerlendiriyoruz. Uşak'a güzel hizmetler yapmak istiyoruz, Uşak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız."

Daha sonra eğitim alanlara sertifikaları verildi.

Törene, Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Daire Başkanı Bülent Özcan, Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Koordinatörü Mehmet Tekeli ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Proje Eğitimi Alanlara Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement