Uşak'ta Sevgililere Özel Arp Konseri - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Sevgililere Özel Arp Konseri

Uşak\'ta Sevgililere Özel Arp Konseri

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

08.02.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor. Her yıl yüzlerce sanat etkinliğinin yapıldığı kentte sanat etkinlikleri yapılmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda farklı bir sanat etkinliği daha sanatseverler ile buluşacak. 14 Şubat 2014 günü Sevgililer Günü'nde " Elişi Projesi" kapsamında arp konseri verilecek. Şirin Pancaroğlu, Meriç Dönük, Volkan Ergen ve Bora Uymaz'ın vereceği konserin biletleri ise Atatürk Kültür Merkezi'nden temin edilebilecek.

Uşak'ta sanata verdikleri önem neticesinde etkinliklere ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak, bu nedenle 14 Şubat tarihine özel bir faaliyet daha gerçekleştireceklerini belirtti. Güne özel fark yaratacak bir çalışma hazırladıklarını bildiren Kozak, " Belediyemiz sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyor. Biz bu konuda güzel çalışmalar sergiledik. Son olarak yapacağımız bu organizasyon ile sanata doyuracağımız bir gün daha yaşatmış olacağız" dedi. Belediyenin sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğini hatırlatan Kozak, bu sayede kentin daha iyi noktalara geleceğine inandıklarını anlattı. Kentin sanat ile ilgili taleplerini de değerlendirmeye devam edeceklerini vurgulayan Kozak, " Kentimizde sanat adına gelen her talep bizler için ayrı bir önem arz etmektedir. Biz bu talepler ile sanatın her yönü ile yaşatılan bir kent olmasını sağlayacağız. Bu nedenle taleplerin yapılmasını önemsiyoruz. Bundan sonra da sanat ve kültür etkinlikleri ile yolumuza devam edeceğiz" ifadesini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Sevgililere Özel Arp Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement