Uşak'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Uyuşturucu Operasyonu

Sivaslı ilçesinde 150 kök Hint keneviri, 300 gram esrar ele geçirildi.

28.07.2017 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivaslı ilçesinde 150 kök Hint keneviri, 300 gram esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Sivaslı Jandarma Komutanlığı ekipleri Yenierice köyü yakınlarındaki ormanlık arazide Hint keneviri yetiştirildiği yönündeki ihbar üzerine operasyon başlattı.

Bölgede pusu kuran ekipler Hint kenevirlerini sulamaya gelen C.Ö. ve M.D.'yi gözaltına aldı.

Bölgede yapılan aramada 150 kök Hint keneviri, 300 gram kubar esrar ile hint kenevirlerini sulamakta kullanılan hortum, dalgıç pompa ve akü ele geçirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da seçim hazırlıkları tamamlandı
    10:07 Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da seçim hazırlıkları tamamlandı

    Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanılacak okullarda hazırlıklar tamamlandı. Kırklareli'nde Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen okullarda okul görevlileri ve sandık kurulu başkanları tarafından paravan ve sandıklar hazır hale getirildi. Okul girişlerine, seçmenlerin sandıkları kolay bulmaları için sandık numaralarının yer aldığı yönlendirme yazıları asıldı. Edirne ve Tekirdağ'da da sandık ve oy kullanma kabinleri okullarda kuruldu.

  • Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı mağlup etti
    10:06 Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı mağlup etti

    Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, deplasmanda Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı 80-89 yenerek Play-Off yarışında önemli bir galibiyet aldı.

  • AŞTİ'de Yerel Seçim ve Bayram İçin Bilet Alan Vatandaşlar Fiyatlardan Şikayetçi
    10:05 AŞTİ'de Yerel Seçim ve Bayram İçin Bilet Alan Vatandaşlar Fiyatlardan Şikayetçi

    Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ), yerel seçim ve bayram için bilet alan vatandaşlar, fiyatlardan şikayet etti. Emekli Makbule Yürekli, 'Mecburiyetten bilet aldım yoksa bu fiyata gitmem imkansız. Gidiş biletimi 900 liraya aldım. Çok pahalı' dedi. AŞTİ'te yerel seçim için memleketlerine giden ya da bayram için bilet alan vatandaşlar, ANKA Haber Ajansı'na konuşarak bilet fiyatlarının yüksekliğinden yakındı.

  • Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Hicret Derneğine ziyareti hakkında açıklama yaptı
    10:05 Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Hicret Derneğine ziyareti hakkında açıklama yaptı

    Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Hicret Derneğine gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili açıklama yaptı. Bingöl, Kurt'un İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfına bağlı Hicret Derneğini ziyaret etmesini eleştirerek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin cemaat ve tarikatlarla oy pazarlığı yaparken, Zafer Partisi'nin Atatürk'ün izinden gittiğini ve Türk milletinden oy istediğini belirtti.

  • Denizli'de alkollü sürücünün hatalı sollama sonucu motokurye hayatını kaybetti
    10:05 Denizli'de alkollü sürücünün hatalı sollama sonucu motokurye hayatını kaybetti

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde siparişi teslim etmek için yola çıkan motokurye, hatalı sollama yapan ve alkollü olduğu iddia edilen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Motokuryenin cenazesi, ailesine teslim edildikten sonra gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

  • Eskişehir'de polis tarafından yakalanan uyuşturucu zanlısı tutuklandı
    10:05 Eskişehir'de polis tarafından yakalanan uyuşturucu zanlısı tutuklandı

    Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan kontrollerde 558 gram sentetik uyuşturucu ve 4 sentetik ecza hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Sivas'ta Çoban Bulmakta Zorluk Yaşanıyor
    10:04 Sivas'ta Çoban Bulmakta Zorluk Yaşanıyor

    Sivas'ın Şarkışla ilçesinde koyun yetiştiriciliği için aile çobanı arayan Niyazi Mit, sunduğu yüksek maaş, barınma ve diğer imkanlara rağmen çoban bulmakta zorluk yaşıyor. Tarım sektöründe nitelikli iş gücünün azalması ve şehirleşmenin artmasıyla birlikte çobanlık mesleği genç nesiller tarafından tercih edilmiyor. Mit, sosyal medya üzerinden yaptığı ilanla çoban arayışını sürdürüyor ancak işçi bulma konusunda sıkıntı yaşadığını belirtiyor.

  • Erzurum'da Yaşlı Atletler Ramazan Ayında da Maraton İçin Hazırlanıyor
    10:03 Erzurum'da Yaşlı Atletler Ramazan Ayında da Maraton İçin Hazırlanıyor

    Erzurum'da yaşları 72'yi bulan ve 'Çılgın Dadaşlar' olarak anılan master atletler, Ramazan ayında da maraton için hazırlıklarını sürdürüyor. Palandöken Masterler Koşu Grubu üyeleri, haftada 3 gün antrenman yaparak İstanbul Maratonu'na hazırlanıyor. Grup üyeleri, spor yapmanın yaş sınırlaması olmadığını vurgulayarak herkese spor yapmayı tavsiye ediyor.

  • Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidiyor
    10:03 Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidiyor

    31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak. Büyükşehir belediye başkanlığına ilişkin oy pusulası 'beyaz', il genel meclisi üyeliklerine ilişkin pusula 'turuncu', belediye başkanlığına ilişkin oy pusulası 'mavi', belediye meclisi üyeliğine ilişkin oy pusulası ise 'sarı' renkli olacak. Oy verme saatleri doğudaki 32 ilde bir saat erkene alındı.

  • Türkiye'de Yerel Seçimler Yarın Yapılacak
    10:02 Türkiye'de Yerel Seçimler Yarın Yapılacak

    Türkiye'de 31 Mart yerel seçimleri için 61 milyon 441 bin 882 seçmen sandık başına gidecek. Seçimlerde 34 siyasi partinin adayı yarışacak ve ülke genelinde 206 binden fazla sandık kurulacak. Seçimlerde büyükşehir belediye başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar belirlenecek.

  • Palandöken Kayak Merkezi'nde Pistlerin Uzunluğu Artacak
    09:59 Palandöken Kayak Merkezi'nde Pistlerin Uzunluğu Artacak

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Kayak Merkezi'nde bulunan pistlerin toplamının 350 kilometre uzunluğuna çıkarılacağını açıkladı.


Advertisement