Uşak'ta Yaşanan Aile Faciasında Ölenler Defnedildi - Son Dakika
Yaşam

Uşak'ta Yaşanan Aile Faciasında Ölenler Defnedildi

Uşak\'ta Yaşanan Aile Faciasında Ölenler Defnedildi

Uşak’ta önceki gün anne ve babasını öldürdükten sonra intihar eden Fatih Alim Metin ve ailesinin cenazeleri toprağa verildi.

24.12.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta önceki gün anne ve babasını öldürdükten sonra intihar eden Fatih Alim Metin ve ailesinin cenazeleri toprağa verildi.

Emekli öğretmen annesi 49 yaşındaki Nadire Metin ve öğretmen babası 52 yaşındaki Murat Metin'i av tüfeğiyle öldüren 18 yaşındaki Fatih Alim Metin, ardından aynı silahla intihar etmişti. Olay sonrası cenazeler adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından tekrar Uşak'a getirildi. Yücetepe Camisi'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası cenazeler Banaz ilçesi Derbent köyüne götürülerek burada toprağa verildi. Cenazede ailenin büyük oğlu ve olay günü il dışında okuduğu üniversitede olan ağabey Mehmet Akif Metin'in çok üzgün ve bitkin olduğu gözlendi.

Aynı anda 4 ayrı cenaze namazı kılındı

Öte yandan aynı cenaze namazında bugün hayatını kaybeden Uşaklı iş adamı Mehmet Güngör'ün de cenaze namazı Metin ailesinin fertleri ile aynı camide kılındı. Camide Metin ailesinin 3 ferdi için ayrı ayrı ve iş adamı Mehmet Güngör için de ayrı olmak üzere öğlen namazının ardından 4 ayrı cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine Uşak Milletvekili Av. Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve kalabalık bir grup katıldı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Uşak'ta Yaşanan Aile Faciasında Ölenler Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement