Uşak'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Uşak'taki Trafik Kazası

Uşak\'taki Trafik Kazası

Uşak Valisi Erden, trafik kazası sonucu yaralanan Karahallı Kaymakamı Sinan Aslan, eşi ve korumasını hastanede ziyaret etti

24.11.2013 02:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, trafik kazasında yaralanan Karahallı Kaymakamı Sinan Aslan, eşi ve korumasını hastanede ziyaret etti.

Vali Erden, eşi Yeşim Erden'le birlikte Uşak Devlet Hastanesine gelerek kaymakam Aslan, eşi ve korumsanın sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın hafif atlatıldığını ifade eden Erden, "Karahallı kaymakamımız eşiyle birlikte ilçesine dönerken, üzücü bir trafik kazası geçirdi. Şu anda sağlık durumları iyi. Hekim arkadaşlarımız çok alaka göstermişler sağolsunlar. İkisi de istirahat ediyorlar, ciddi birşey görünmüyor, Allah şifa versin" dedi.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı ise kaymakam Sinan Aslan'ın kaza sırasında sağ şakağından küçük bir darbe aldığını, eşi Semra Aslan'ın ise bel bölümünde bir travma olduğunu belirterek, "Kaymakamımız ve eşinin hayati tehlikeleri yok. Şu anda müşahede altındalar. Tüm tetkikler yapılıyor" diye konuştu.

Sivaslı ilçesinden Karahallı'ya giden, kaymakam Sinan Aslan (31), eşi hakim Semra Aslan ve koruması Abdil Algül'ün bulunduğu Alaattin Karakuş idaresindeki 64 LP 140 plakalı makam aracı, Deli Hıdırlı Köyü yakınlarında yola çıkan domuza çarpmış, aracın şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan kaymakam Aslan, eşi ile koruması Uşak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement