Uşak Valisi Demir'den Sürücülere Trafik Uyarısı - Son Dakika
Kültür Sanat

Uşak Valisi Demir'den Sürücülere Trafik Uyarısı

Uşak Valisi Demir\'den Sürücülere Trafik Uyarısı

Uşak Valisi Salim Demir, polis ve jandarmanın yol kontrol noktalarını ziyaret ederek sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

03.09.2017 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Salim Demir, polis ve jandarmanın yol kontrol noktalarını ziyaret ederek sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Vali Demir, İzmir-Ankara karayolu üzerindeki uygulama noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekipleri ile vatandaşların bayramını kutladı.

Uygulama noktasında sürücülerle bir süre sohbet eden Vali Demir, trafik kurallarına riayet edilmesi hususunda uyarılarda bulundu.

Sürücülerin yorgun ve uykusuz yola çıkmamaları, hız sınırlarına dikkat etmeleri ve mutlak suretle emniyet kemeri takmalarını isteyen Vali Demir, trafik kazalarının ancak kurallara uyulmasıyla azalacağını belirtti.

Güvenlik güçlerinin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 24 saat esasıyla görev yaptığını belirten Vali Demir, daha sonra Uşak Havaalanı ve KYK Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı.

Ziyaretleri sırasında Vali Demir'e İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yalçın Baysal ve Emniyet Müdür Vekili Bülent Pehlivan da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Uşak Valisi Demir'den Sürücülere Trafik Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement