Üsküdar Belediyesinden Özlem Kaya'ya Ödül - Son Dakika
Spor

Üsküdar Belediyesinden Özlem Kaya'ya Ödül

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in açıklamaları Özlem Kaya'nın açıklamaları Ödül takdimi Detaylar Üsküdar Belediyesinden Özlem Kaya'ya ödülBelediye Başkanı Türkmen, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan milli atlete, bir kese altın ve 35 bin lira para ödülü verdiAvrupa Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar 3 bin metre su engelli yarışında bronz madalya kazanan Özlem Kaya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i ziyaret etti.

12.07.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in açıklamaları

Özlem Kaya'nın açıklamaları

Ödül takdimi

Detaylar Üsküdar Belediyesinden Özlem Kaya'ya ödül

Belediye Başkanı Türkmen, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan milli atlete, bir kese altın ve 35 bin lira para ödülü verdi

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar 3 bin metre su engelli yarışında bronz madalya kazanan Özlem Kaya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i ziyaret etti.

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen şampiyonada kadınlar 3000 metre su engellide, 9.35.05'lik derecesiyle yarışı üçüncü sırada bitiren ve bronz madalya kazanan Üsküdar Belediyespor'un sporcusu Özlem Kaya, antrenörü Aytaç Özbakır ile birlikte belediye başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Türkmen, elde ettiği derece nedeniyle milli sporcuya bir kese altın ve 35 bin lira para ödülü verdi.

Ziyarette konuşan milli sporcu Özlem Kaya, şampiyonada birinciliği hedeflediklerini, bronz madalya ile yetinmek zorunda kaldığını belirterek, "Şampiyonaya iyi hazırlandık ve madalya ile dönmeyi başardık. Bundan sonraki hedefimiz 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanarak bayrağımızı göndere çekip, İstiklal Marşımızı okutmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Türkmen de Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Özlem Kaya'nın başarısı ile gururlandıklarını kaydederek, "Yeni belediye binamıza çok güzel bir başlangıç yaptık. Sporcumuzun başarısından dolayı gurur duyduk. Hem kendisini hem antrenörünü kutluyorum. Özlem Kaya'ya olimpiyatlarda başarılar diyoruz ve madalya ile dönmesini arzu ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Milli sporcunun antrenörü Aytaç Özbakır da önlerinde olimpiyatlar olduğunu hatırlatarak, en iyi şekilde hazırlanarak Rio'dan madalya ile dönmek istediklerini söyledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından tamamlandı.

Üsküdar Belediyesinden Özlem Kaya\'ya Ödül
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Üsküdar Belediyesinden Özlem Kaya'ya Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement