Üsküdar'da bir taksici aracına almadığı gazeteciye tehditler savurdu: Senin kafana sıkarım - Son Dakika
3.Sayfa

Üsküdar'da bir taksici aracına almadığı gazeteciye tehditler savurdu: Senin kafana sıkarım

İstanbul Üsküdar'da taksiye binmek isteyen gazeteci Fırat Fıstık, "karşıya geçme" gerekçesiyle araca alınmayınca taksiciyle tartıştı. Taksici, görüntü almaya çalışan gazetecinin telefonuna vurarak "Sen kimsin, beni çekemezsin. Senin kafa sıkarım" tehdidinde bulundu. O anlar gazetecinin cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

13.11.2021 19:48  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gece saat 01.15 sıralarında Üsküdar Altunizade'de evine gitmek üzere taksiye binmek isteyen gazeteci Fırat Fıstık, taksiciler tarafından "karşıya geçme" gerekçesiyle araca alınmadı.

KAMERAYA SANİYE SANİYE YANSIDI

Taksici tartışma yaşadığı gazetecinin telefonuna vurarak "Sen kimsin, beni çekemezsin. Senin kafana sıkarım" tehdidinde bulundu. O anlar gazetecinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Taksiye alınmadığı için 35 dakika yürüyen gazetecinin, daha sonra başka bir yerden taksiye binerek evine ulaştığı öğrenildi. Öte yandan gazetecinin görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından taksiciye sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki gösterildi.

Üsküdar\'da bir taksici aracına almadığı gazeteciye tehditler savurdu: Senin kafana sıkarım
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Üsküdar'da bir taksici aracına almadığı gazeteciye tehditler savurdu: Senin kafana sıkarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement