Üsküdar'daki Kaçak Kafeteryanın Yıkımına Mahkemeden Yürütmeyi Durdurma Kararı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Üsküdar'daki Kaçak Kafeteryanın Yıkımına Mahkemeden Yürütmeyi Durdurma Kararı Çıktı

İstanbul 8. İdare Mahkemesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar Dairesi Müdürü Ramazan Gülten ile 3 zabıta personelinin darp edildiği Üsküdar sahilindeki bir kaçak kafenin yıkımıyla ilgili yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

30.05.2023 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar Dairesi Müdürü Ramazan Gülten ile 3 zabıta personelinin darp edildiği Üsküdar sahilindeki bir kaçak kafenin yıkımı ile ilgili İstanbul 8. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İBB ekiplerinin, Üsküdar Salacak sahilinde Mimar Sinan'ın eseri Kuşkonmaz Camii'nin yanındaki kaçak işletmeleri yıkım çalışmaları sürüyor.  Askadar Cafe Restoran'ın kaçak olduğu belirlenen ek binalarının yıkımı için bu sabah giden İBB personeline kafe sahipleri saldırı düzenlemişti. Bu sırada, İBB İmar Müdürü Ramazan Gülten ile 3 zabıta personeli yaralanmıştı. Ramazan Gülten'e kaldırıldığı hastanede müdahale edilmişti.

Bu arada, şu ana kadar saldırı ile ilgili kimsenin gözaltına alınmadığı belirtilirken, kafe sahiplerinin başvuru üzerine İstanbul 8. İdare Mahkemesi, söz konusu kaçak yapıların yıkımıyla ilgili yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Üsküdar\'daki Kaçak Kafeteryanın Yıkımına Mahkemeden Yürütmeyi Durdurma Kararı Çıktı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Üsküdar'daki Kaçak Kafeteryanın Yıkımına Mahkemeden Yürütmeyi Durdurma Kararı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement