Üsküdar'da bir şahıs, sokak röportajında hükümeti eleştiren gence hakaret yağdırıp, dövmekle tehdit etti - Son Dakika
Güncel

Üsküdar'da bir şahıs, sokak röportajında hükümeti eleştiren gence hakaret yağdırıp, dövmekle tehdit etti

Üsküdar Meydanı'nda sokak röportajı veren bir genç, hükümeti eleştirdiği sırada yoldan geçen bir şahsın saldırısına uğradı. Röportaj ekibine ve açıklamada bulunan gence tehditler yağdıran şahıs, "Bak Üsküdarlıyım he, akıllı olun. Kimden izin aldınız? Göster gazeteci kimliğini. Bırakın bu işleri. Bu röportajı yapmaya hakkın yok. Hiçbir şey değilsiniz. Pabucumun gazetecileri." diye konuştu.

06.10.2022 14:25  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde kaydedilen bir görüntü, izleyenleri hayrete düşürdü. Bir platform için sokak röportajı yapan ekip, yoldan geçen bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

"KİMDEN İZİN ALDINIZ?"

Sokak röportajı yapan kişi, Üsküdar Meydanı'nda bir gençle konuşmaya başladı. Ülkenin durumu sorulan genç, gidişatı ve hükümeti eleştirmeye başladı. O sırada yoldan geçen bir adam konuşulanlara tepki göstererek, "Neyin peşindesiniz? Bak Üsküdarlıyım he, akıllı olun. Kimden izin aldınız? Göster gazeteci kimliğini. Bırakın bu işleri. Bu röportajı yapmaya hakkın yok. Hiçbir şey değilsiniz. Pabucumun gazetecileri." dedi. Saldırıya uğrayan ekip ise şahsa böyle bir şey yapmaya hakkının olmadığını söyledi.

Sokak röportajı yapanlara saldıran adam bir de tehditler savurdu

TEHDİT ETTİ

Bağıra bağıra konuşan şahıs daha sonra çekim yapan ekibi "Bak çağırırım şimdi milleti" diyerek tehdit etti. Hakaretlerin havada uçuştuğu tartışmada tansiyon epey yükseldi. Burun buruna gelen şahıslar, daha sonra araya giren diğer vatandaşlar tarafından ayrıldı.

Yaşanan gergin anlar, röportajı yapan kişiler tarafından anbean kaydedildi.

Üsküdar\'da bir şahıs, sokak röportajında hükümeti eleştiren gence hakaret yağdırıp, dövmekle tehdit etti

Son Dakika Güncel Üsküdar'da bir şahıs, sokak röportajında hükümeti eleştiren gence hakaret yağdırıp, dövmekle tehdit etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bulent Cebeci: Üsküdar ın boş tenekesi 60 45 Yanıtla
  • Mustafa Demirkan: Bu video nun önceside var kesip yayinlanilmiş. Önce sinde o üsküdarlıyim diyen adama çingene denildi. Aptal denildi sonradan dönüp tekrar geliyo. O gencin o adam giderken aptal dedigi kısım yayinda yok 40 26 Yanıtla
  • Mehmet Erşek: Gazetecilere saygımız var mesleklerini icra ediyorlar. Ancak bazı medya kuruluşları ve gazeteciler bilerek bu tip insanlarla röportaj yapıp, Devleti ateşe vermek ve insanlar arasında nifak yaymaktadır. O yüzden bu beyefendiye tam destek veriyorum. Hele ki o röportajı yapanın yardımına koşan saçlı züppe tam bir faşist tır. 34 31 Yanıtla
  • ERHAN Game over: Üsküdar'da beyle adamlar olmaz .üsküdarlılar beyfendi hanım efendi kişilikli insanlardır.yazık sana dayı böyle ünlü olamazsın 50 14 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: Komünist cumhuriyetçiler iş başında 3 10 Yanıtla
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.


Advertisement