Üsküdar Yolcularına Cazlı Karşılama - Istanbul - Son Dakika
Güncel

Üsküdar Yolcularına Cazlı Karşılama - Istanbul

Üsküdar Belediyesi, "Ritim Günleri" projesiyle Üsküdarlıları vapur iskelesinde müzikle karşılayıp müzikle uğurluyor.

22.02.2017 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TANSEL PARLAK - Üsküdar Belediyesi, "Ritim Günleri" projesiyle Üsküdarlıları vapur iskelesinde müzikle karşılayıp müzikle uğurluyor.

Üsküdar Belediyesinin "Ritim Günleri" projesi kapsamında her hafta salı ve perşembe günleri, müzisyenler iskelede kurulan platformda vatandaşlara müzik ziyafeti sunuyor. Müzikleri ilgiyle dinleyen Üsküdarlılar, cep telefonlarından video kayıtları yapıyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte müzik yapan gruplardan biri de Subway Jazz Station.

Üsküdar İskelesi'ndeki müzik dinletisinin ardından etkinlikle ilgili AA muhabirine bilgi veren Subway Jazz Station üyelerinden Serhat Talay, vatandaşların müziklerine gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Ritim günleri, her salı ve her perşembe çeşitli gruplardan caz, klasik, halk müziği, sanat müziği topluluklarının oluşturduğu ve Üsküdar Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen bir proje. Her hafta farklı bir grup geliyor, sabah farklı akşam farklı gruplar çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Üsküdar'da yaşayan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Ahmet Berk Boz da okula gidip gelirken vapur kullandığını ve haftada 2 gün de olsa sabah farklı bir müzikle okula gidip, akşam döndüğünde farklı bir müzikle karşılanmaktan memnun olduğunu söyledi.

Üsküdar Yolcularına Cazlı Karşılama - Istanbul
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üsküdar Yolcularına Cazlı Karşılama - Istanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement