Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı - Son Dakika
Magazin

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, bir programda yaptığı açıklamada Şaman dinine inandığını söyledi.

17.02.2019 14:40  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının usta oyuncusu Erdal Özyağcılar, 17 Şubat Pazar günü saat 17.45'te Lifetime'da yayınlanacak olan 'Senin Mucizen' programında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Özyağcılar, bir dönem komada yattığını ve inandığı dini de ilk kez açıkladı.

'BİZİMKİLER' DİZİSİNİN HAYATINDAKİ ÖNEMİNİ VURGULADI

1989 yılında yayınlanan rol aldığı "Bizimkiler" dizisinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Erdal Özyağcılar, dizi oyunculuğunun başlangıcını şu sözlerle anlattı;

Müjde Ar, Şener Şen, Uğur Yücel'in rol aldığı 'Arabesk' filminde Uğur Yücel'in rolünü bana yazılmıştı, o rol benimdi. 'Ben oynayacağım' demiştim fakat o günlerde Güner Namlı, 'Erdal dizi yapıyoruz, 'Bizimkiler' dizisi. Üç kişi düşünüyoruz. Biri Macit Koper, biri sen, diğeri Şener Şen' dedi. 'Tamam' dedim. "Ama Şener 'Arabesk' filminde oynuyor. 'O zaman Macit ile konuşacağız' dediler. Sonra bana ısrar ettiler.Öyle bir hale geldim ki ya 'Bizimkiler'deki 'Şükrü' rolüne ya da 'Arabesk' filmine 'tamam' diyeceğim. Düşündüm, taşındım, eşim Güzin'le de konuştuk. Dizi daha yeni başlıyor, çok fazla dizi de yok, bu daha hayırlı olabilir diye düşündüm."

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

"ASLA PİŞMANLIĞIM OLMAZ"

Bu tercihinden dolayı pişmanlık yaşamadığını da dile getiren Özyağcılar, "Gelen rolleri iyice bir düşünürüm. Asla bir pişmanlığım olmaz" şeklinde konuştu.

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

"BEN ŞAMANIM"

Şaman olduğunu söyleyen Erdal Özyağcılar, bunun sebebini yaşadığı anıyla anlattı. Özyağcılar,"9-10 yaşlarındayken bir bayram günü, ben hızla kendimi tırabzanlardan aşağı attım. Çenemin üstüne düştüm. Komaya girmişim. 2 gün hiç uyanmadım, ateşler içinde yandım. Her akşam yatağımdan balonla yükseliyordum, çatı açılıyordu, gökyüzüne çıkıyordum. Bir yerlere gittim. Hatta o şamanizm kitaplarını okuduğumda 'Hepsini ben yaşadım bunların' dedim. O şaman olayı ya böyle bir olaydan sonra ya da ölüme yakınken olurmuş."

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı
Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

Son Dakika Magazin Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (78)

  • şaman ismail: sen şaman değilsin daha şuan dalaylamasın aslında dallamasında testllerden geçersen dalaylama olursun daha sonra şaman olursun ölüncede bi ışık görür nirvanaya ulaşırsın. 49 48 Yanıtla
  • Harbi: Müslümanlık hariç tüm dinleri seviyorum.muslumanlik vahşet tir 11 52 Yanıtla
  • anonim: tabi tabi sen şimdi bikaç seneye bir ışıkda göreceksin ordan sana gel gel gel diyecekler hiç sapma dümdüz git islamı tanısaydın böyle inançlara kapılmazdın 29 23 Yanıtla
  • İSTANBUL LU mehmet: bunun gibiler insanı daha fazla imanlı hale getiriyor putçuluk 624 yılında olduğu gibi şu anda da var herkesin inancı kendisine layık olduğu yere giderler 22 15 Yanıtla
  • MEHMET 9142: HER KESİN DİNİ KENDİNE ,KİMSE KARIŞAMAZ. 25 8 Yanıtla
  • gazi: yıllarca bize sanatcı film yıldızı diye izlettirdiklerinin arasında bi tane müslüman yok yazıklar olsun 12 20 Yanıtla
  • taze hukukçu-rose: saygı duyun bir kerede be. ne ahmak insanlarsınız geberiyorsunuz onlar gibi düşüncelerinizi açıkca söyleyemediğiniz için. 18 13 Yanıtla
  • DOBRA: YARIN ÖLSE ALLAH RAHMET EYLESIN DERSINIZ ADAM ALLAHA İNANMIYOR 21 8 Yanıtla
  • a ğ: o zaman sen hırıstıyansı 0 0
  • Osman Atamurat: Haberin saygısı maygisi olmaz bu bir ikincisi alçaltıcı bir şey söylemiyor sadece dini saman mamaş diyor haber bu Adamin işi bu bu güzelim memlekette birçok dine inanan var ecdattan bu yana kimse kimsenin dini ne karışmamıştır halk olarak ayrı tabi çünkü bunlar sanatçılar onlar bize örnek olmaları lazım o açıdan bakalım olaylara lütfen bu ince çizgiye dikkat edelim bilip bilmeden yorumlamasak iyi olur 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?
    09:50 Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündeme geldi.

  • Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı
    09:05 Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

    Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kahkahaya boğan ''Ne oldu cerrahım'' repliğinin başrol oyuncusu Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.


Advertisement