Ustalardan kahkaha dolu bir oyun Ahududu MOİ Sahne'de - Son Dakika
Güncel

Ustalardan kahkaha dolu bir oyun Ahududu MOİ Sahne'de

Ustalardan kahkaha dolu bir oyun Ahududu MOİ Sahne\'de

Mall of İstanbul'da yer alan MOİ Sahne'de, Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban gibi usta isimlerin rol aldığı kara komedinin en iyi örneklerinden 'Ahududu', 20 Ocak 2017 Cuma günü seyirciyle buluşuyor.

16.01.2017 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un en renkli sahnesi MOİ Sahne dünyanın en sevilen oyunlarından birini tiyatroseverlere sunuyor. Tiyatrodan önce 'Arsenic and Old Lace' ismiyle film olarak izleyiciyle buluşan, kara komedi 'Ahududu' Türkiye'de daha önceleri Suna Pekuysal, Vasfi Rıza Zobu, Ani İpekkaya gibi büyük isimler tarafından sergilenmişti.

Melek Baykal yıllar sonra sahnede

Oyunun yeni prodüksiyonunda Suna Keskin ve uzun bir aradan sonra tiyatroya dönen Melek Baykal yer alıyor. Kadrodaki diğer isimler ise Nedim Saban, Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler ve Özgür Yetkin. 20 Ocak 2017, Cuma günü saat 20.30'da MOİ Sahne'de sergilenecek 'Ahududu'da başroldeki iki yaşlı kadın Müşfike ile Mürşide'nin insanları huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak için buldukları yöntemi ve çevresindekilerin hikayesini anlatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ustalardan kahkaha dolu bir oyun Ahududu MOİ Sahne'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement