Ustaya Saygı Etkinliğinin Konuğu Işılay Saygın Oldu - Son Dakika
Yerel

Ustaya Saygı Etkinliğinin Konuğu Işılay Saygın Oldu

Ustaya Saygı Etkinliğinin Konuğu Işılay Saygın Oldu

Konak Belediyesi 'Ustaya Saygı' etkinliğinde Işılay Saygın'ı sevenleriyle buluşturdu.
Saygın'ı ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Işılay Saygın İzmir'in sembol, anıt ismidir.

22.11.2013 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediyesi 'Ustaya Saygı' etkinliğinde Işılay Saygın'ı sevenleriyle buluşturdu.

Saygın'ı ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Işılay Saygın İzmir'in sembol, anıt ismidir. Parlamentoda Işılay Hanım gibi kişileri arıyorum. Siyasete girerken ve bulunduğum dönemde kendisinden çok şey öğrendim. Göreve gelir gelmez adını da bir sokağa verdim. Sizi her zaman önemserim, varlığınız İzmir için bir güçtür" dedi. İzmir eski Milletvekili ve İzmir Şubesi Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Metin Öney de Saygıni için, "Kişi vardır oturduğu koltuktan şeref alır, kişi vardır oturduğu koltuğa şeref verir. Işılay Hanım ikincisidir" diye övgüyle bahsetti. Moda dünyasının duayeni ve dostu Zuhal Yorgancıoğlu da Işılay Saygın'ı İzmir'in amazonu olarak nitelendirerek, "İzmir'e tek amazon yetmez daha başka amazonlar da görmek istiyoruz. En yakın zamanda da İzmir'e bir anıtını dikeceğiz" dedi. İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu ise Işılay Saygın'ın kimseye boyun eğmeyeceğini ifade ederek, "O ilkelerinden ödün vermez. İsteseydi bugün de bir koltuk sahibi olurdu ama onun en güzel özelliği ilkeli oluşudur. O ilkelerinden kesinlikle sapmaz. Koltuk için inançlarından, ilkelerinden, Atatürkçülüğünden ödün vermez. Kapısı herkese açıktır" dedi.

Saygın dostlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, çizgisinden çıkmadan hizmet verdiğini söyledi. Saygın, "Halka hizmet, hakka hizmettir düsturuyla, hizmet aşkıyla çalıştım. Yolumuz her zaman Atatürk yoluydu, bu yoldan hiçbir zaman dönmedik. Sayın Tartan beni örnek aldığını söyledi; o örnek alıp da yapanlardan. Halkı dinleyip sahip çıkan müstesna insanlardan. Böyle belediye başkanlarının artmasını diliyorum" diye konuştu.

Salonu dolduran pek çok saygın isim Işılay Hanım'a olan sevgi ve saygılarını övgü dolu sözlerle ifade ettiler. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da gecenin anısı olarak Işılay Saygın'a gümüş kahve takımı hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ustaya Saygı Etkinliğinin Konuğu Işılay Saygın Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement