Utso Üyelerine Nefes Kredisi - Son Dakika
Ekonomi

Utso Üyelerine Nefes Kredisi

Utso Üyelerine Nefes Kredisi

Geçtiğimiz yıl Nefes Kredisi ile bütçelerin rahatlatan iş çevreleri bu yıl yeniden hayata geçirilecek Nefes Kredisi ile daha da rahatlayacak.

03.04.2018 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl Nefes Kredisi ile bütçelerin rahatlatan iş çevreleri bu yıl yeniden hayata geçirilecek Nefes Kredisi ile daha da rahatlayacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ve Katılım Bankalarının imzaladığı Nefes Kredisi protokolü kapsamında Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 6 ay geri ödemesiz, takip eden 12 ay eşit taksitli olmak üzere aylık 0.99 faizle kredi kullanabilecek.

Geçtiğimiz sene Türkiye genelinde Nefes Kredisi ile 5 milyar TL'lik kredi hacim yaratıldı ve 30 bin firma TOBB Nefes Kredisinden yararlandı. 2 Nisan itibariyle başlayan yeni dönemde ise, 2-3 ay gibi kısa bir sürede 50 bin KOBİ'nin 'Nefes Kredisi' kullanması bekleniyor. TOBB Nefes Kredisinden yararlanmak isteyen UTSO üyeleri, başvurabilmek için öncelikle Odadan, "TOBB Nefes Kredisi içindir" ibareli faaliyet belgesi almaları gerekmektedir. Üyeler odadan alacakları faaliyet belgeleri ile ilgili bankalara istenen belgelerle başvuru yapabilecekler.

İş dünyası ikinci nefesle finansal açıdan daha da rahatlayacaktır diyen Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; "Düşük faiz ve oranlarıyla geçtiğimiz sene KOBİ'lere cansuyu olan TOBB Nefes Kredisi Projesi 2018 yılı için yeniden başlamıştır. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın başlattığı Nefes Kredisi'nin 2018 yılında da devam etmesi, büyüme ivmesi yakalayan ülke ekonomimiz için şüphesiz çok önemli. Kredi gerek tutarı gerek faiz/kar payı itibariyle gerçek bir nefes kredisidir. Ümit ediyorum ki üyelerimize çok büyük katkı sağlayacak ve KOBİ'lere rahat bir nefes aldıracak. Üyelerimiz, 50 Bin ile 200 Bin TL arasında kredi kullanabileceklerdir. Hayırlı olsun" dedi." dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Utso Üyelerine Nefes Kredisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement