Üvey Baba, Öldürdüğü Liseli Ahmet'in Annesini Suçladı: O da Biliyordu - Son Dakika
Güncel

Üvey Baba, Öldürdüğü Liseli Ahmet'in Annesini Suçladı: O da Biliyordu

Liseli Ahmet'i öldüren ve cinayeti itiraf eden üvey baba M.M., "Olaydan sonra eşimi aradım. O işi hallettim dedim. O da bana 'Bunu daha sonra konuşalım' dedi" diye konuştu.

21.02.2017 08:50  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, geçen hafta kaybolan ve dün Manisa'daki bir su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un katil zanlısı olarak gözaltına alınan üvey babası M.M. suçunu itiraf etti. M.M.'nin, oğlu Ahmet Coşkun'a düşkün olan 4,5 aylık hamile eşi Elif M.'yi çok sevdiği ve paylaşmak istemediğini, çocuğunu ortadan kaldırırsa daha mutlu bir hayatının olacağını düşündüğü için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

KONUŞMALARI SİLİP MESAJ ATMIŞ

Katil zanlısı M.M.'nin, olayın ardından önce kendi cep telefonu ve Ahmet Coşkun'un cep telefonundan yaptıkları konuşmalara ait kayıtları sildiği, ardından da hiçbir şey yaşanmamış gibi cinayetten sonra "Canım oğlum bu Cuma bana mesaj atmadın, seni çok özledim nasılsın" diye mesaj gönderdiği tespit edildi. Baba hasretiyle büyüyen Ahmet Coşkun'un yakınları, talihsiz gencin çok sevdiği ve annesiyle evlenmesini istediği M.M.'ye babası gibi davrandığını kaydetti.

ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan M.M., Elif M., cinayete yardım ettiği gerekçesiyle yakalanan M.M.'nin arkadaşı Y.K.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan üvey baba M.M. yoğun güvenlik önlemleri altnda adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilen M.M. polis otosuna bindirilirken Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan kalabalık katil zanlısına tepki gösterdi. Polis kalabalığı güçlükle kontrol etti. Ahmet Coşkun'un cesedine ise yarın otopsi yapılacak.


KOMŞULARI ACI HABERLE YIKILDI

Liseli Ahmet Coşkun'un yıllarca yaşadığı dedesinin evinin bulunduğu sokaktaki komşuları acı haberi alınca adeta yıkıldı. Dede Ahmet Koç ile aynı sokakta oturan Hatice Kurnaz, "Bütün gün buradaydı, o gece işi halledip gelmiş. O gün hiçbir kıpırdama olmadı, sonrasında aramaya gitti. Kişiliğini çok beğenmedik, biraz farklı bir yapısı vardı. Ahmet çok sakin bir çocuktu, annesinden izin almadan hiçbir yere gitmezdi. Ahmet yurtta kalıyordu, çiğli'de bir cemaate ait yurtta kalıyordu. Hocası önce onu ikna etmiş. Görünüşe göre Ahmet'i çok seviyordu" dedi.

Ailenin karşı komşusu Duygu Burcu Gür ise, "Böyle bir canilik olamaz. Çocuk çok efendiydi, hiçbir arkadaşıyla kavgası olmazdı. Bu süreçte biz her gün birlikteydik komşular olarak, babası olacak o kişi kadınların yanından ayrılmadı, Elif ablanın telefonunu elinden bırakmadı ve onun konuşmasına izin vermedi. Gayet rahat tavırları vardı, sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Her yere Ahmet'in dayısıyla koşturdu. Ahmet ailesiyle sorunu olmayan birisiydi. Annesi evlenmek istememişti, Ahmet vesile olmuş, 'Ne olur anne sen bu kişiyle evlenir misin' demiş. Böyle bir acıyı yaşadığımız için çok üzgünüz. Neden yapmış olabileceğini bilmiyoruz. Gayet soğuk kanlıydı, Elif ablanın, kayınpederinin ve kayınvalidesinin yanındaydı. Elif abla hamileydi" diye konuştu.

ANNEYE ŞOK SUÇLAMA

İddiaya göre cinayeti itiraf eden M.M.'nin, "Olaydan sonra eşimi aradım. O işi hallettim dedim. O da bana 'Bunu daha sonra konuşalım' dedi" diye konuştu.

Anne Elif M. ise suçlamayı kabul etmedi. Nöbetçi hakimlik tarafından cinayetle ilgili 3 kişinin de tutuklanmasına karar verildi.

"KATİLİ BESLEMİŞİZ"

Ailenin yan komşusu Güllü Mısırlı "O caniyi burada yedirip içirdik, ama katili beslemişiz. O anneyi nasıl sorguya alıyorlar. Gelsin mahalleye sorsunlar onun hiçbir suçu yok. 'Aşkım aşkım aşkım' diyerek Elif'i hastaneye götürüyordu. Belki Elif'in annesi babasını da öldürecekti, sürekli eve girmek istiyordu" dedi.

Yakınları ve komşuları Ahmet Coşkun'un din eğitimi almak için zaman zaman Çiğli İlçesi'nde bir cemaate ait yurda ortaokul çağlarından bu yana gittiğini; burada ders veren hocası M.M. ile annesinin evlenmesi için annesine istekte bulunduğu kaydedildi. Elif M. ile M.M.'nin geçen Ağustos ayında evlendikleri, Elif M.'nin bu evliliğinden 4.5 aylık hamile olduğu bildirildi.

Bu arada, Elif M.'nin ilk eşi Mustafa Ali Coşkun'dan liseli Ahmet henüz 15 aylıkken geçimsizlik nedeniyle boşandığı, o tarihten ikinci evliliğini yaptığı tarihe kadar babası Ahmet Koç'un evinde yaşadığı; evliliği düşünmediği ancak oğlunu kırmamak için evlenmeyi kabul ettiği belirtildi.

Üvey Baba, Öldürdüğü Liseli Ahmet\'in Annesini Suçladı: O da Biliyordu

Son Dakika Güncel Üvey Baba, Öldürdüğü Liseli Ahmet'in Annesini Suçladı: O da Biliyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi
    23:09 Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi

    Samsung, bu yıl Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'yı piyasaya sürecek. Galaxy Z Flip 6'nın Geekbench raporuna göre cihazın 8 GB RAM, Android 14 işletim sistemi ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip olacağı görülüyor. Galaxy Z Flip 6'nın temmuz veya ağustos ayında duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

  • Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor
    23:09 Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor

    Elektrikli araç piyasasında hem Tesla hem de Türkiye'nin yerli markası Togg'un modelleri, fiyatlandırma stratejileri ile dikkat çekiyor. Her iki markanın da farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap edebilecek çeşitlilikte elektrikli araçlar sunduğu görülüyor.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement