"Uyan, Aç Kalbini" Kitabının Tanıtımına Ünlülerden Büyük İlgi! - Son Dakika
Güncel

"Uyan, Aç Kalbini" Kitabının Tanıtımına Ünlülerden Büyük İlgi!

"Uyan, Aç Kalbini" Kitabının Tanıtımına Ünlülerden Büyük İlgi!

Yeni bilinç öğretisi alanında yaptığı danışmanlık çalışmaları ile tanınan Esra Ö. Erdoğan, ilk kitabı "Uyan, Aç Kalbini"yi, Pera Palace Jumeriah Hotel'de düzenlenen çok özel bir davetle tanıttı!

02.03.2016 16:18  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Küçük yaşlarda içindeki şifanın varlığına tanık olan Esra Ö. Erdoğan, yeni bilinç öğretisiyle yazdığı ilk kitabı "Uyan, Aç Kalbini" için Inhouse İletişim'in organizasyonuyla Pera Palas Jumeriah Otel'de çok özel bir davet gerçekleştirdi.

Cemiyet ve magazin hayatının renkli isimlerinin katıldığı davette Esra Ö. Erdoğan, kitabında kaleme aldığı kopya insan olmaktan kurtulmanın, kendi özümüze dönebilmenin, DNA düzeyinde iyileşme ve yenilenmenin metotlarını aktardı.

Davetliler için kitabını imzalayan Esra Ö. Erdoğan, tanıtım sırasında tüm katılımcılar için bir workshop da düzenleyerek şifalanma yolculuğunda herkese çok özel bir deneyim de yaşattı.

Mona Kitap tarafından hazırlanan ve raflara yer aldığı günden beri büyük ilgi gören, herkesin merakla okuduğu "Uyan, Aç Kalbini" kitabının tanıtımı renkli karelere ve benzersiz anlara tanıklık etti.


Editöre Not:

Esra Ö. Erdoğan Hakkında;
1968 İstanbul doğumlu Esra Ö. Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret Yönetimi mezunu… Küçük yaşlardan beri varoluşa meraklı olan Esra Ö. Erdoğan, konuya dair zamanla çok özel araştırmalara başladı ve 1993 yılında Tasavvuf Melamilik öğretisiyle tanıştı. Ruhsal gelişimci ve ya diğer anlamıyla ruhsal şifacı olma yolculuğunda Tobias'dan "Cinsel Enerjiler Eril – Dişil Dengelenmesi" ve "Veçheler", Semra Ayanbaşı ve Ercüment Ayanbaşı'ndan "Dikşa", Gülüm Omay'dan "Reiki 1" ve Nilgün Sarar'dan "Yeniden Bağlantı – Şifalanma", Ron La Place'dan "Merkaba" uyumlamalarını aldı. Eril – dişil dengelemesinin önemini vurgulayan Esra Ö. Erdoğan, "İlahi Dişil Farkındalığı ve DNA Uyumlanması" başlığı altında seminerler vermeye devam ediyor. Kişisel gelişim çalışmaları için özel "Adesus Eye Dualite" kartları da hazırlayan ve bunlarla uygulamalar yapan Esra Ö. Erdoğan danışanları ve seminerlerine katılanların yanı sıra tüm tecrübelerini, bilgilerini paylaşmak adına ilk kitabı "Uyan, Aç Kalbini"ye imza atarak çok özel bir yaklaşımı da hayata geçirdi. Doğaya ve özellikle de hayvanlara olan sevgisiyle tanınan Esra Ö. Erdoğan bu nedenle vegan tarzı besleniyor. Derki.com, The Wise, Trendus.com, Yuvaya Yolculuk mecralarında yazıları yayınlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Uyan, Aç Kalbini' Kitabının Tanıtımına Ünlülerden Büyük İlgi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement