Uyanık Hırsız Çaldığı Bisikleti İnternetten Satış Yaparken Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Uyanık Hırsız Çaldığı Bisikleti İnternetten Satış Yaparken Yakalandı

Uyanık Hırsız Çaldığı Bisikleti İnternetten Satış Yaparken Yakalandı

Aydın'da apartmanlara dadanan bir hırsız çaldığı bisikletleri internetten ucuz fiyata satış yaparken yakalandı.

14.05.2019 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da apartmanlara dadanan bir hırsız çaldığı bisikletleri internetten ucuz fiyata satış yaparken yakalandı. Müşteri zannettiği polisler tarafından yakalanan zanlı gözaltına alınırken, çalıntı bisikletler sahiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre; önceki gün Efeler ilçe merkezi Girne Mahallesi'ndeki apartmanlara dadanan bir kişi çaldığı bisikletleri internetteki bir pazarlama sitesi aracılığı ile satmaya başladı. Mahallede sürekli bisiklet hırsızlığı yaşanması üzerine polis ve bisikleti çalınan çocuklar kendi yöntemleri ile arama çalışmasına başladı. Mahallede çalınan bisikletleri bulmak için organize olan çocuklar bisikletlerini internetteki bir satış ve pazarlama sitesinde satılık ürünler arasında görünce durumu polise bildirip yardım istedi. Bunun üzerine alıcı kılığına giren polis ekipleri hırsızlarla irtibata geçti. Polis tarafından çalıntı bisikletlerle birlikte yakalanan hırsızlar adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Uyanık Hırsız Çaldığı Bisikleti İnternetten Satış Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement