Uyardıkları Ambulans Şoförünün Dövdüğü İddiasıyla Şikayetçi Oldular - Son Dakika
Güncel

Uyardıkları Ambulans Şoförünün Dövdüğü İddiasıyla Şikayetçi Oldular

Uyardıkları Ambulans Şoförünün Dövdüğü İddiasıyla Şikayetçi Oldular

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, yerel bir gazetenin muhabirleri olan Mehmet Ali Cintosun ile Gülay Öztekin, hasta taşımadığı halde tepe lambası açık olarak dokuz kez kırmızı ışıkta geçtiği için uyardıkları ambulans şoförü F.B. tarafından dövüldüklerini ileri sürdü.

17.02.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, yerel bir gazetenin muhabirleri olan Mehmet Ali Cintosun ile Gülay Öztekin, hasta taşımadığı halde tepe lambası açık olarak dokuz kez kırmızı ışıkta geçtiği için uyardıkları ambulans şoförü F.B. tarafından dövüldüklerini ileri sürdü. Olay anı, gazeteciler tarafından cep telefonuyla görüntülenirken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Aydın'da günlük yayın yapan yerel Denge Gazetesi'nin Nazilli muhabiri Mehmet Ali Cintosun ile Karacasu muhabiri Gülay Öztekin, Aydın'da dün katıldıkları bir toplantı sonrası görev yerlerine dönmek üzere saat 22.00 sıralarında yola çıktı. İki gazeteci, iddiaya göre, yolda rastladıkları, hasta taşımaması ve yavaş gitmesine rağmen, tepe lambası yanan ve dokuz kırmızı ışık ihlali yaptığını ileri sürdükleri, Nazilli Devlet Hastanesi'ne ait 09 AEC 38 plakalı hasta nakil ambulansının şoförü F.B.'yi, Nazilli'deki bir akaryakıt istasyonunda durduğu sırada yanına gidip uyardı. Kamu görevi yaptığı için kırmızı ışık ihlalinde bulunduğunu söyleyen ambulans şoförü F.B.'nin, daha sonra aracından inip, kendilerine tekme ve yumruk attığını anlatan gazeteciler Cintosun ve Öztekin, polise şikayetçi oldu. Olay anında cep telefonuyla görüntü çektiğini de belirten Öztekin, F.B.'nin "Kameranı paramparça ederim, beni çekme" diyerek, kendisini tehdit ettiğini de ileri sürdü. Olayların daha da büyümesini araya giren akaryakıt istasyonu çalışanları önledi. Polise intikal eden olayda, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyardıkları Ambulans Şoförünün Dövdüğü İddiasıyla Şikayetçi Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement