İki Kez Ölümden Dönen Uygar Mert Zeybek'in Ön Çapraz Bağında Yırtık Çıktı - Son Dakika
Güncel

İki Kez Ölümden Dönen Uygar Mert Zeybek'in Ön Çapraz Bağında Yırtık Çıktı

İki kez ölümden dönen, bir kez de yan bağları kopan Fenerbahçeli Uygar Mert Zeybek'in bu kez menisküsünde ve ön çapraz bağında yırtık tespit edildi.

15.03.2017 17:01  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Topal'ın kurşun isabet eden aracından sağ salim çıktı, Caner Erkin'in arabasıyla yaptığı kazada burnu bile kanamadı. Bruno Alves'in antrenmandaki sert müdahalesiyle ayak yan bağları kopan Mert Uygar Zeybek'in şimdi de ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi.

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki futbolcusu Mert Uygar Zeybek'in başı şanssızlıklardan bir türlü kurtulmuyor.

İşte genç oyuncunun yaşadığı şanssız olaylar:

ARABAYA KURŞUN İSABET ETMİŞTİ

2015: Takım arkadaşı Mehmet Topal'in aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşun isabet etti. Araçta Mehmet Topal'ın yanında Mert Uygar Zeybek vardı. İki futbolcu da talihsiz olaydan sorun yaşamadan kurtuldu.

CANER'LE BERABER KAZA YAPTI

2016: Caner Erkin, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde antrenmandan sonra İstanbul - Ünalan mevkiinde kaza yaptı. Araçta Caner Erkin'in yanında Mert Uygar Zeybek vardı. İki futboldu da kazadan yara almadan kurtuldu.

YAN BAĞLARI KOPTU

2016: Antrenmanda Portekizli futbolcu Bruno Alves'in sert müdahalesi sonrasında Mert Uygar Zeybek'in ayak yan bağları koptu. Portekizli Alves, bu olay sonrasında teknik direktör Vitor Pereira'nın kararı ile kadro dışı bırakıldı.

BU KEZ ÖN ÇAPRAZ BAĞDA YIRTIK

2017: Son olayda ise genç oyuncunun menisküsünde yırtık ve ön çapraz bağında kısmi yırtık olduğu ortaya çıktı. Konu ile ilgili olarak Fenerbahçe'nin resmi sitesinden şu açıklama yapıldı: "Futbolcumuz Uygar Mert Zeybek'in antrenmanda oluşan travma sonucu menisküsünde yırtık ve ön çapraz bağında kısmi yırtık şüphesi oluşmuştur. Yapılacak atroskopi ile menisküsü tedavi edilirken gerekirse ön çapraz bağı yeniden yapılandırılacaktır. Futbolcumuzun tedavisi sağlık ekibimizin gözetiminde sürdürülecektir."

İki Kez Ölümden Dönen Uygar Mert Zeybek\'in Ön Çapraz Bağında Yırtık Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Kez Ölümden Dönen Uygar Mert Zeybek'in Ön Çapraz Bağında Yırtık Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement