Uygulama Yapan Polislere Pasta Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Uygulama Yapan Polislere Pasta Sürprizi

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla uygulama yapan polisleri ziyaret ederek pasta kesti.

10.04.2018 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla uygulama yapan polisleri ziyaret ederek pasta kesti.

AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Sivas- Ankara karayolu üzerindeki uygulama noktasına giden AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman ve parti üyeleri uygulama yapan polis ekiplerine pasta ile sürpriz yaptı.

Polis teşkilatının ambleminin bulunduğu pasta, emniyet mensuplarına ikram edildi.

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, polis ekipleriyle birlikte uygulama yaparak durdurulan araçlardaki sürücülere de pasta ikram etti.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, şunları kaydetti:

"Bütün polislerimizin, amirlerimizin gününü kutluyorum. Şimdiye kadar çokça şehit verdik. Tabi vatan, millet, namus uğruna. Cümle şehitlerimize Allah rahmet eylesin, gazilerimizi selamet versin. Yaralılarımıza acil şifalar versin. Onlar bizim göz bebeğimiz. Her an beraberiz ama bu haftaya özelde gençlik kollarımızın organizesi ile böyle bir jest yapmak istedik."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uygulama Yapan Polislere Pasta Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement