Uygulamalı Girişimcilik Kursu Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Uygulamalı Girişimcilik Kursu Düzenlendi

Çankırı Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursu başladı.

16.08.2017 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursu başladı.

Kadın İstihdam Merkezinde 30 kursiyerin katılımıyla başlayan kursta girişimcilik destek programı anlatılarak kursiyerlerin kendi iş planlarını hazırlayabilmelerine yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Girişimci kadınların yoğun ilgi gösterdiği eğitim programında, 8 günde 32 saat eğitim verilecek. Kursa devam zorunluluğunu yerine getirerek eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Sertifikası verilecek.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim programı sonrasında Çankırı'da yeni ve başarılı işletmelerin çoğalacağına inandığını belirtti.

Kadın çalışmaları kapsamında önemli yol kat ettiklerini aktaran Dinç, "Ailenin temel taşı kadının bir ülkenin daha güzel yarınlara ulaşması için daha aydın, daha bilgili ve daha girişimci olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Dinç, kurs sonunda sertifika almaya hak kazanan girişimci adaylarının iş projelerinin kabul edilmesi halinde, KOSGEB tarafından sağlanan 50 bin lira hibe ve 100 bin lira faizsiz kredi imkanlarından yararlanabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uygulamalı Girişimcilik Kursu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement