Uyuşturucu Operasyonunda 14 Yaşında Torbacı Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Uyuşturucu Operasyonunda 14 Yaşında Torbacı Yakalandı

Uyuşturucu operasyonunda 14 yaşında torbacı yakalandı Adana'da sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda polis önce içenleri daha sonra da satanları şok baskınla yakaladı Operasyon anı saniye saniye görüntülenirken yakalanan 9 torbacıdan birinin 14 yaşında olması polisi...

23.05.2017 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu operasyonunda 14 yaşında torbacı yakalandı

Adana'da sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda polis önce içenleri daha sonra da satanları şok baskınla yakaladı

Operasyon anı saniye saniye görüntülenirken yakalanan 9 torbacıdan birinin 14 yaşında olması polisi bile şaşkına çevirdi

ADANA - Adana'da sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda polis önce içenleri daha sonra da satanları şok baskınla yakalarken, bir torbacının 14 yaşında olması polisi bile şok etti

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokakta uyuşturucu satan ve "torbacı" diye tabir edilen zanlıların yakalanması için şok baskın düzenledi. Polis aynı anda Çamlıbel, Uçak, Akkapı ve Hürriyet mahallelerine yaptığı baskında önce uyuşturucu satın alanları yakaladı.

Polis daha sonrada uyuşturucu satanlara satış anında şok baskın yaptı. Zanlılar, polisi fark edince uyuşturucuları ve paraları atıp kaçmaya çalıştı. Ancak polis havaya ateş ederek zanlıları tek tek yakaladı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Polis operasyonda Veysel B. (19), F. B., Ekrem K. Fırat Ö. (27), Yunus Y. İzzettin A. (22), Osman K.Ramazan R. ve Yakup D.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan bir torbacının 14 yaşında olması polisi bile şaşkına çevirdi. Operasyondan sonra polis mahallede yaptığı aramada taşların altından, binaların demir korkuluklarından 450 paket esrar, 2 bin 375 uyuşturucu hap, 90 gram eroin, 350 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, uyuşturucu ticaretinden elde edilen 9 bin 400 lira ele geçirdi.

Gözaltına alınan 9 şahıs tutuklanırken bir kişi "Büyük devletimizden özür diliyoruz" demesi dikkat çekti.

Uyuşturucu Operasyonunda 14 Yaşında Torbacı Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Uyuşturucu Operasyonunda 14 Yaşında Torbacı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'de Baraka Yangını: Can kaybı yaşanmadı
    14:53 İnegöl'de Baraka Yangını: Can kaybı yaşanmadı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde Salih Aydın'a ait bir baraka alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, can kaybı yaşanmadı. Yangın sırasında baraka kullanılamaz hale geldi ve alevler ormanlık alana da sıçradı. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangına müdahale etti.

  • İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı
    14:53 İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil bisikletli genç kıza çarptı. Yaralanan genç kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
    14:52 Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ortaya çıkması, şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatmasıyla gerçekleşti. Şüpheli, cami imamına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldıktan sonra cinayeti işledi. Şüpheli gözaltına alınırken, karısının cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

  • Eskişehir'de Motosikletten Ateş Açma Olayında 2 Şüpheli Tutuklandı
    14:52 Eskişehir'de Motosikletten Ateş Açma Olayında 2 Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir'de bir şahsın motosiklet üzerinden ateş açılması sonucunda yaralandığı olayla ilgili polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yakalanan 7 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda 1 ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi.

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    14:42 Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Konya Aksaray Kara yolunda meydana gelen kazada, tıra çarpan motosiklet sürücüsü Yasin Konukçu hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü savrulurken, tır sürücüsü durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı
    14:42 Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Uğur A. yönetimindeki lüks otomobilin kontrolden çıkması sonucu otobüs durağına çarptığı kaza sonucunda 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazanın dehşeti ise görüntülere yansıdı.


Advertisement