Uyuşturucu Parası İçin Öldürmüşler - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Parası İçin Öldürmüşler

Uyuşturucu Parası İçin Öldürmüşler

Adana'da, kayıp olarak aranırken işkenceyle öldürülen 38 yaşındaki Ali Cengiz Özdemir ile 18 yaşındaki Ahmet Özdemir'in cinayet şüphelisi 26 yaşındaki M.T. yakalandı.

04.01.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, kayıp olarak aranırken işkenceyle öldürülen 38 yaşındaki Ali Cengiz Özdemir ile 18 yaşındaki Ahmet Özdemir'in cinayet şüphelisi 26 yaşındaki M.T. yakalandı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüphelinin, "Uyuşturucu satıyorduk, paramıza çöktü. İstedik vermedi, biz de öldürdük" dediği öğrenildi.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan Ali Cengiz Özdemir ile soyadları aynı olan Ahmet Özdemir, geçen 20 Kasım'da kayboldu. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan çok sayıda kaydı bulunan 3 çocuk babası Ali Cengiz Özdemir ile Ahmet Özdemir'in yakınları, kayıpların bulunması için güvenlik güçlerinden yardım istedi. Merkez Yüreğir İlçesi'nin Alihocalı Köyü yakınlarında tarla sulamaya giden bir vatandaş, 5 Kasım günü sulama kanalında 2 ceset buldu. Yapılan incelemede, cesetlerin Ali Cengiz Özdemir ile Ahmet Özdemir'e ait olduğu belirlendi. Ali Cengiz Özdemir ve Ahmet Özdemir'in tabancayla vurulduğu, boğazları kesildiği ve vücutlarında jilet kesikleri olduğu saptandı.

İşkence yapılarak öldürülmüş olan Ali Cengiz Özdemir ile Ahmet Özdemir'in katillerini araştıran jandarma ekipleri, olayın uyuşturucu satışından kaynaklanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiğini belirledi. Cinayeti işlediği iddiası ile C.K. ile F.S. yakalandı. Tutuklanan şüpheliler, yapılan sorgularında olay sırasında M.T.'nin de yanlarında olduğunu söyledi. M.T.'yi yakalamak için çalışmasını sürdüren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlının Huzurevleri Mahallesi'ndeki evine baskın yaptı. Gözaltına alınan M.T'nin sorgusunda, "Uyuşturucu satıyorduk, paramıza çöktü. İstedik vermedi, biz de öldürdük" dediği öğrenildi.

M.T. de çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Parası İçin Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement