Uyuşturucu sanığı: Bahçeye mısır ektim esrar çıktı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu sanığı: Bahçeye mısır ektim esrar çıktı

Uyuşturucu sanığı: Bahçeye mısır ektim esrar çıktı

Tokat Erbaa'da bir eve uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 92 kilo esrar ele geçirilirken, gözaltına alınan bir kişi ifadesinde "Bahçeye mısır ektim esrar çıktı" dedi.

30.09.2019 10:24  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa ilçesinde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 92,9 kilo esrar ele geçirildi. Evin bahçesinde ise dikili 122 kök Hint keneviri bulundu. Uyuşturucu ile tutuklanan H.P.'nin ifadesinde, "Bahçeye mısır ektim, esrar çıktı" dediği öğrenildi.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Operasyon, geçen hafta Perşembe günü ilçeye bağlı Karayaka beldesinde gerçekleştirildi. Beldede yaşayan H.P.'nin bahçesine izinsiz Hint keneviri yeştiştirdiği ihbarı üzerine Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi.

Uyuşturucu sanığı: Bahçeye mısır ektim esrar çıktı

İLGİNÇ İFADE

H.P.'nin evinde ve bahçesinde yapılan aramada ekili halde 122 kök Hint keneviri, 71,7 kilogramı kurutulmamış toplam 92,9 kilogram esrar ele geçirildi. İzinsiz Hint keneviri ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yapma suçlamasıyla gözaltına alınan H.P.'nin emniyetteki ifadesinde "Bahçeye mısır ektim, esrar çıktı" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Çamlıbel T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Uyuşturucu sanığı: Bahçeye mısır ektim esrar çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu sanığı: Bahçeye mısır ektim esrar çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Melek : Köpeğe bayıldım insanım diyen bu yaratıklardan daha haysiyetli bence 1 0 Yanıtla
  • Karamurat: Salağa bak adama demezler mi lan madem esrar çıktı neden sökmedin de bir de kurutup stok yaptın? Hakim savcı ve de jandarma mal mı?Gerizekalı 1 0 Yanıtla
  • Hakan: Demekki çarşıdan almış mısır tarlaya ekmiş esrar şimdi suçlu kim sizce tohumu satan mi yoksa alan mi:))) 1 0 Yanıtla
  • ...: Tabii mahkemede de öyle söylersen hakim de kesin inanır tahliye eder seni Bir sen akıllısın zaten 0 0 Yanıtla
  • Yavuzca : İyi evladın zenci olmamış yoksa nasıl Bi bahanen olurdu 0 0 Yanıtla
  • Hey Allah ım: Geçenlerde bir köpek aldım köpek balığı çıktı 0 0 Yanıtla

Advertisement