UYUŞTURUCULAR ÇOCUK KOLTUĞU ALTINDA BULUNDU - Son Dakika
Güncel

UYUŞTURUCULAR ÇOCUK KOLTUĞU ALTINDA BULUNDU

Antalya'nın Kepez ilçesinde ellerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunan iki kişinin evine ve araçlarına jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

23.03.2023 12:48  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kepez ilçesinde ellerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunan iki kişinin evine ve araçlarına jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan aramada çocuk koltuğu altına gizlenmiş uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kepez ilçesinde ikamet eden M.A. ve M.C.'nin ellerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu ve bunları piyasaya süreceklerini tespit etti. M.A. ve M.C.'nin Kepez ilçesinde bulunan evde ve kullanmış oldukları araçta jandarma ekiplerinin narkotik köpeği eşliğinde yaptığı aramada çocuk koltuğunun altına yerleştirilmiş 1780 uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan M.A. ve M.C. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (DHA)

UYUŞTURUCULAR ÇOCUK KOLTUĞU ALTINDA BULUNDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel UYUŞTURUCULAR ÇOCUK KOLTUĞU ALTINDA BULUNDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement