Uyuşturucuyla Etkin Mücadele Başarı Belgesiyle Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucuyla Etkin Mücadele Başarı Belgesiyle Ödüllendirildi

Uyuşturucuyla Etkin Mücadele Başarı Belgesiyle Ödüllendirildi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında 2015-2018 yılları arasında çalışmalara en çok katkı sağlayan 42 polisi başarı belgesiyle ödüllendirdi.

06.07.2018 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında 2015-2018 yılları arasında çalışmalara en çok katkı sağlayan 42 polisi başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Valilik makamında gerçekleşen programa İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nail Duzcu, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Serdar Özdemir ve emniyet personeli katıldı.

Vali Aksoy, yaptığı konuşmada, Kocaeli'de özellikle narkotik suçlarla mücadelede önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade ederek, başta İl Emniyet Müdürü olmak üzere bu amaç doğrultusunda görev yapan tüm personele teşekkür etti.

Özellikle kent merkezinde uyuşturucuyla mücadelede kullanıcı ve satıcılara yönelik yürütülen çalışmalar ile transit geçişlerle ilgili ortaya konulan çalışmalarda çok miktarda uyuşturucu yakalanarak, adli makamlara teslim edildiğini anımsatan Aksoy, "Dayanışma içinde çalışan tüm birim ve bu birimlerde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte bu alanda yapılan çalışmaları daha iyi bir noktaya taşıyacağız." diye konuştu.

Aksoy, personele şöyle hitap etti:

"Uyuşturucuyla mücadele büyük önem taşıyor. Sadece polisiye tedbirlerle bu işin mücadelesi bir noktaya kadardır ve bunu farklı noktalarda, farklı çalışmalarla daha farklı boyutlara taşınması gerekiyor. Valiliğimiz bünyesinde Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu oluşturuldu ve bu komisyonla uyuşturucu, alkol ve teknoloji bağımlılığı konusunda çalışmalar yürütülüyor. Bunlar bir bütün olarak ele alındığında uyuşturucuyla mücadelede topyekün bir çalışmayı ortaya koymayı gerektiriyor. İşin polisiye tedbirler kısmı alandaki uygulamalarda oldukça önemli ve güzel çalışmalardır. Bu yönüyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yapılan çalışmalarda emsallerine göre daha gayretli olan arkadaşlarımıza bugün başarı belgesi vererek, onları ödüllendirmek istedik."

Aksoy, daha sonra dedektör köpekler "Stark" ve "Millov"un eğitmenlerinin de aralarında bulunduğu 42 personele başarı belgelerini takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucuyla Etkin Mücadele Başarı Belgesiyle Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement