Üzerinden Traktör Geçen Çocuk Mucizesi - Son Dakika
Güncel

Üzerinden Traktör Geçen Çocuk Mucizesi

Üzerinden Traktör Geçen Çocuk Mucizesi

İnegöl'de patates yüklü traktör ve arkasındaki römorkun tekerleri 6 yaşındaki Enes Yılmaz'ın üzerinden geçti.

30.08.2012 07:23  Güncelleme: 07:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde babasının işyerinin önünde arkadaşıyla oyun oynarken bir çocuğun çalıştırdığı patates yüklü traktör ve arkasındaki römorkun tekerleri 6 yaşındaki Enes Yılmaz'ın üzerinden geçti. Enes Yılmaz ın kaza anı ise babasının sahip olduğu işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Küçük Enes in kazada burnu bile kanamazken kaza sonrası kendi imkanlarıyla yerden kalkıp üzerini silkeledi.

Yürekleri ağza getiren kaza İnegöl- Alanyurt yolu üzerindeki bir işyerinin önünde meydana geldi. Kaza İnegöl'de bir tarladan traktörünün römorkuna yüklediği patatesleri ilçe merkezine getirmekte olan traktörün sahibinin, traktörünü Alanyurt yolu üzerinde bulunan pide salonunun önüne yemek yemek için park ettiği sırada meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen traktör sürücüsü aracın üzerinde kontak anahtarlarını bırakarak pide salonuna girdi. Bu sırada 6 yaşındaki Enes Yılmaz, 7 yaşındaki arkadaşı M.A. ile pide salonunun önünde oynarken, anahtarı üzerinde bırakılan traktörü kurcalamaya başladılar. Küçük çocuklardan M.A. traktörü kurcalamaya başlarken, Enes Yılmaz ise yanında oynamaya başladı. M.A. bir anda traktörü çalıştırıp hareket ettirirken, aracın önünde duran Enes tekerleklerin altında kaldı. Bu sırada Küçük Enes'in üzerinden Traktörün büyük arka tekerleği ile römorkun tekerlekleri geçti.

Hareket halindeki traktör çevredeki vatandaşlardan birinin yetişmesi sonucu durdururken, üç tekerleğin üzerinden geçtiği Enes yerden kalkıp üzerini silkeleyerek hiçbir şey olmamış gibi koşturmaya başladı.

Kazayı duyup oğluna koşan anne Nuray Yılmaz, oğlunun herhangi bir yerinde yara izi olmamasına sevinirken, baba Hakim Yılmaz, kaza anında dışarıda olduğunu belirterek, "Ben olay yerinde değildim çarşıdaydım. Olay müşterinin traktörünü yan tarafa park etmesi ve kontağı üzerinde bırakmasıyla yaşanıyor" dedi.

Baba Yılmaz yaptığı açıklamada traktörün sahibi üzerinde kontak anahtarı bırakınca çocukların gidip traktörle oynadığını, oğlu Enes Yılmaz'ın da traktörün önünde arkadaşlarıyla oynarken Komşunun oğlu M.A nın ise traktöre binerek kontağı çevirdiğini, traktör çalıştığını ve oğlunun altında kaldığını söyledi.

Eşinin, oğlu Enes'i ilk önce eve çıkardığını daha sonra olayın nasıl olduğunu öğrenmek için güvenlik kamerasının izlenmesi üzerine çocuğunun üzerinden traktörün geçtiğini görmeleriyle hastaneye götürdüklerini belirten Hakim Yılmaz, çekilen filmde çocuğun sapasağlam çıktığını söyledi.

Baba Yılmaz, Enes in sağlık durumu şu an çok olduğunu herhangi hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üzerinden Traktör Geçen Çocuk Mucizesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.


Advertisement