Üzerine Isıtıcı Devrilen Engelli Çocuk Yanarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Üzerine Isıtıcı Devrilen Engelli Çocuk Yanarak Öldü

Üzerine Isıtıcı Devrilen Engelli Çocuk Yanarak Öldü

Bursa'da 14 yaşındaki zihinsel engelli çocuk, elektrikli ısıtıcının yatağına devrilmesi sonucu yanarak hayatını kaybetti.

14.01.2015 10:48  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 14 yaşındaki zihinsel engelli çocuk, elektrikli ısıtıcının yatağına devrilmesi sonucu yanarak hayatını kaybetti. Çocuğun annesi ise dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

YANAN ISITICI YATAĞA DEVRİLDİ

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Yeşil Sokak'ta meydana geldi. Emine ve Yusuf Suna çifti, zihinsel engelli oğulları Muhammed Yunus Suna'nın (14) odasındaki elektrikli ısıtıcıyı çocuklarının gece yatarken üşememesi için açık bıraktı. Yanan ısıtıcı, bir süre sonra uykuya dalan Muhammed Yunus'un yatağına devrildi. Çarşafın tutuşması ile alevler arasında kalan Muhammed Yunus yanarak hayatını kaybetti. Dumanın yatak odasına kadar yayılması üzerine uyanan Yusuf Suna, hemen oğlunun odasına koştu.

BABA OĞLUNU KURTARMAK İÇİN ISLAK BATTANİYE KULLANDI

Oğlunu kurtarmak için üzerine ıslak battaniye atan baba, itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, Muhammed Yunus'un hayatını kaybettiği belirlendi. Oğlunu kurtarmak için uzun süre uğraşan Yusuf Suna'nın ellerinde oluşan yanıklara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Dumandan etkilenen anne Emine Suna ise, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çocuğun cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üzerine Isıtıcı Devrilen Engelli Çocuk Yanarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement