Üzerine Televizyon Düşen Çocuk Öldü - Son Dakika
Güncel

Üzerine Televizyon Düşen Çocuk Öldü

Üzerine Televizyon Düşen Çocuk Öldü

Bursa'da, çizgi film izlerken televizyonun konulduğu sehpanın çekmeceleriyle oynayan 2 yaşındaki Mert Kaçmaz, üzerine düşen 70 ekran televizyonun altında kaldı.

17.11.2011 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, çizgi film izlerken televizyonun konulduğu sehpanın çekmeceleriyle oynayan 2 yaşındaki Mert Kaçmaz, üzerine düşen 70 ekran televizyonun altında kaldı. Annesi tarafından hastaneye kaldırılan minik çocuk kurtarılamadı.

Merkez Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi Asma Sokak'ta oturan 24 yaşındaki Özlem ve 26 yaşındaki Adem Kaçmaz çiftinin iki çocuğunun küçüğü olan Mert, dün saat 15.00 sıralarında annesi evi temizlerken ağabeyi 4 yaşındaki Üveys ile televizyonda çizgi film seyretmeye başladı. Bir ara sehpanın altındaki çekmeceyi açmak isteyen çocuk, üzerine düşen televizyonun altında kalarak ağır yaralandı. Annesi tarafından yoldan geçen bir otomobille Şevket Yılmaz Eğitim Hastanesi'ne getirilen Mert Kaçmaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Acı haberi çalıştığı inşaattan eve gelince öğrenen Adem Kaçmaz, gözyaşlarına boğuldu.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üzerine Televizyon Düşen Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement