Uzgörür Belde Belediyesi'nin Faaliyetleri - Son Dakika
Yerel

Uzgörür Belde Belediyesi'nin Faaliyetleri

Bulanık'ın Uzgörür Belde Belediye Başkanı Kerem Gündoğdu, "2 dönemdir belediye başkanlığı yaptığım beldede çok güzel işler yaptık."

22.10.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulanık'ın Uzgörür Belde Belediye Başkanı Kerem Gündoğdu, "2 dönemdir belediye başkanlığı yaptığım beldede çok güzel işler yaptık. Yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Gündoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 dönemdir belediye başkanı olarak görevde olduğunu ve göreve geldiği gün, beldenin tüm sorunlarını çözeceğine dair vatandaşa söz verdiğini söyledi.

Çalışmaları iyi yürütebilmek için ilk olarak belediyeye yeni araçlar aldıklarını ifade eden Gündoğdu, şöyle konuştu:

"Belediyemizin 2 kamyon, 1 kepçe, 1 itfaiye aracı ve 1 makam aracı var. 45 kilometrelik belde yolunu ve mahalle yollarını stabilize yaptık. Beldemize 14 kilometre kanalizasyon yaptık. Çalışmalarımız hala devam ediyor. Merkez ve Abdalbazit mahallerinde, 3'er katlı taziye evi ve Kur'an kursu yaptık. Beldenin su sorununu çözdük. Şu anda beldenin tüm mahallerinde 24 saat sular akıyor. Bütün bu işleri kendi imkanlarımız dahilinde yapıyoruz."

Gündoğdu, tüm imkansızlıklara rağmen çok çalıştıklarını ve belediyenin borçlarını da ödediklerini kaydetti.

Kaynakları en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Gündoğdu, şunları kaydetti:

"İmkansızlıklara rağmen belediyemizin tek kuruş borcu bulunmamakta. Üstelik bütçemizde paramız var. Ayrıca eğitime de büyük önem veriyoruz. Bu nedenle Uzgörür İlköğretim Okulu'na 10 bin lira eğitim yardımında bulunduk. Okulun istinat duvarını da yaptık. Beldedeki hemşehrilerimizin rahat etmesi ve yuvalarında rahat oturabilmeleri için halkımızın hizmetindeyiz."

Muhabir: Mehmet Fideyil Temel/ Yunus Okur

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uzgörür Belde Belediyesi'nin Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement