Uzlaşma" Oyununun Galası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Uzlaşma" Oyununun Galası Yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın sahneye koyduğu "Uzlaşma", gala gösteriminde tiyatroseverlerle buluştu.

26.02.2019 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın sahneye koyduğu "Uzlaşma", gala gösteriminde tiyatroseverlerle buluştu.

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, Chloe Lambert'in yazdığı Aslı İçözü'nün yönettiği oyunun gösterimi, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

Gökçer Genç, Işıl Zeynep, Yeliz Şatıroğlu ve Zeliha Bahar Çebi'nin rol aldığı oyunu izleyenler arasında, İstanbul Vali Yardımcısı Bahattin Atçı, İBB Kültür Daire Başkanı Rıdvan Duran, Şehir Tiyatroları Müdürü Necip Sedat Çakır, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Muhsin Ertuğrul'un eşi Handan Ertuğrul ve sanatçılar Işıl Yücesoy, Emel Çölgeçen, Gül Erda, Anta Toros, Saadet Sun, Suna Keskin, Seçkin Selvi ve Miray Akovalıgil de yer aldı.

Oyunun konusu kısaca şöyle:

"Bir süre önce ayrılan Anna ve Pierre, artık bir çift olmasalar bile hala ebeveyndir ve oğullarıyla iletişim konusunda sıkıntı çekmektedirler. Bu nedenle sürekli birbirlerini suçlayıp tartışarak hem kendilerinin hem de çocuklarının yaşamını cehenneme çevirirler. Sonunda sorunu çözmek için aile mahkemesinin atadığı arabulucular eşliğinde uzlaşma toplantılarına katılmaya ikna olurlar. Toplantılar boyunca sadece ayrılan çift değil, olaya profesyonel olarak dahil olsalar da özel yaşamlarında benzer sorunlar yaşayan arabulucular İsabelle ve Jeanne da sarsıcı iç hesaplaşmalarla karşı karşıya kalır."

Trajikomik bir oyun olan ve ayrılık sonrası çocukları için sağlıklı bir düzen kurmaya çalışan ebeveynlerin psikolojik sürecini anlatan eser, yarın, 28 Şubat, 1 ve 2 Mart'ta Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde yeniden sahnelenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uzlaşma' Oyununun Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara Kuğulu Park'ta Yavru Kuğulara Yoğun İlgi
    09:32 Ankara Kuğulu Park'ta Yavru Kuğulara Yoğun İlgi

    Ankara Kuğulu Park'ta dünyaya gelen 5 siyah kuğu yavrusu, vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. 23 günlük olan yavru kuğular, anneleri ve görevlilerin yardımıyla büyümeye devam ediyor. Vatandaşlar, bu sevimli yavruları görmek için parka akın ediyor.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    09:31 Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. TEM Otoyolu'nun Babaeski-Lüleburgaz kavşakları kesimi, Manisa-İzmir yolunun 11. kilometresi, Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-47. kilometreleri, Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50. kilometreleri, Finike-Kumluca yolunun 5-6. kilometreleri, Ordu-Ulubey-Gölköy yolunun 19. kilometresi, Trabzon-Maçka yolunun 1-2. kilometreleri, Rize Ardeşen Arhavi yolunun 30. kilometresi, Balıkesir-İvrindi yolunun 27-29. kilometreleri ve Bingöl-Karlıova yolunun 25-28. kilometrelerinde yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanıyor.

  • Depremzede Sümeyra Dağlı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonu
    09:30 Depremzede Sümeyra Dağlı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonu

    Kilis Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Sümeyra Dağlı, depremden sonra yaşadığı zorluklara rağmen Samsun'da yapılan kulüpler arası bilek güreşi şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu. Sol kolda birinci, sağ kolda ise ikinci olan Dağlı, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu hedefliyor.

  • Kırklareli Jandarma Komutanlığı Motosiklet Sürücülerine Güvenli Trafik Eğitimi Verdi
    09:28 Kırklareli Jandarma Komutanlığı Motosiklet Sürücülerine Güvenli Trafik Eğitimi Verdi

    Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde trafik uygulama noktalarında motosiklet sürücülerine yönelik denetim yaparak, evrak kontrolü ve genel trafik kuralları, hatalı sollama, şerit ihlali, takip mesafesi gibi konularda bilgilendirme yaptı. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceği açıklandı.

  • Kocaeli Valiliği 'Gönülden Gönüle' Projesiyle 73 Aile Ziyaret Edildi
    09:28 Kocaeli Valiliği 'Gönülden Gönüle' Projesiyle 73 Aile Ziyaret Edildi

    Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen 'Gönülden Gönüle' projesi kapsamında Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz öncülüğünde 73 aile ziyaret edildi. Şehit yakınları, gaziler, yaşlılar, engelliler, öksüz ve yetimler ile ihtiyaç sahibi ailelerin ziyaret edildiği proje kapsamında ailelerin ihtiyaçları incelendi ve çeşitli hediyeler verildi.

  • İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, her gün 3 binin üzerinde kişiyi iftarda buluşturuyor
    09:27 İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, her gün 3 binin üzerinde kişiyi iftarda buluşturuyor

    İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir ve Manisa'da kurduğu iftar sofralarıyla her gün 3 binden fazla kişiyi ağırlıyor. Bölge Müdürü Tahir Emre Can, bu yıl 81 ilde ramazan ayı boyunca iftar sofraları kurduklarını belirterek, hedeflerinin 100 bin kişiye iftar vermek olduğunu söyledi. Can, tüm vakıflara, hayırseverlere ve emeği geçenlere teşekkür etti ve tüm Müslümanların Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutladı.

  • Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, vatandaşlarla iftar yaptı
    09:23 Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, vatandaşlarla iftar yaptı

    Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen bir programda vatandaşlarla iftar yaparak ramazan ayının güzel ruhunu yaşatanlara teşekkür etti. Bulut, Kırklareli'nin hak ettiği hizmete kavuşması için vatandaşlardan destek istedi ve geleceğe sahip çıkacaklarını belirtti. Etkinliğe AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve vatandaşlar da katıldı.

  • DOSTEM'de Düz Dikiş Makineci Eğitimi Tamamlandı
    09:22 DOSTEM'de Düz Dikiş Makineci Eğitimi Tamamlandı

    Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi'nde (DOSTEM) düzenlenen Düz Dikiş Makineci Eğitimi tamamlandı. 13 kadın kursiyer, 40 günlük eğitimin ardından sertifikalarını aldı. Kursiyerlerden 11'i Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmalarda istihdam edildi. Yeni kurs için kayıtlar 1 Nisan'da başlayacak.

  • Adıyaman Belediyesi Yeni Bina İnşaatına Başladı
    09:22 Adıyaman Belediyesi Yeni Bina İnşaatına Başladı

    Adıyaman Belediyesi, 6 Şubat depremlerinde yıkılan belediye binasının yerine yapılacak olan yeni belediye binası inşaatı çalışmalarına başladı. Yeni bina, Sümerevler Mahallesi'nde bulunan eski Su İşleri Müdürlüğü'nün yerinde planlanmaktadır.

  • Asrın felaketinin haritadan sildiği Antakya'da adeta yeni bir şehir kuruldu
    09:21 Asrın felaketinin haritadan sildiği Antakya'da adeta yeni bir şehir kuruldu

    Depremin yerle bir ettiği Hatay'ın Antakya ilçesinde TOKİ konutlarının her geçen gün yükselmesiyle birlikte ortaya adeta yeni bir şehir çıktı. Hatay'da yapımı tamamlanan konutlar 6 Şubat tarihi itibariyle vatandaşlara dağıtılmaya başlanmıştı. Depremin haritadan yok ettiği Antakya ilçesi Gülderen Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl Mayıs ayında afet konutlarının yapımına başlanmıştı. Gülderen Mahallesi'nde inşa edilen yaklaşık 7 bin konuttan yapımı tamamlananların sahipleri kurayla belirlenmeye başlamıştı. Yeni bir şehir olarak ortaya çıkan Gülderen deprem konutlarının ihtişamı dron ile havadan görüntülendi. Ahmet ve Hatice Doğru çifti, yeni evlerinin bulunduğu Gülderen konutlarını gezdi ve mutluluklarını dile getirdi.


Advertisement