Uzman çavuş ve eşi evlerinde başlarından vurulmuş halde bulundu! - Son Dakika
3.Sayfa

Uzman çavuş ve eşi evlerinde başlarından vurulmuş halde bulundu!

Kahramanmaraş'ta Uzman Çavuş Yasin Delibaşı ve eşi Münevver Delibaşı, evde başlarından tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. Münevver Delibaşı'nın el ve ayaklarının bağlı olduğu belirtildi.

16.06.2019 15:08  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde Uzman Çavuş Yasin Delibaşı (25) ve eşi Münevver Delibaşı, evde başlarından tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. Münevver Delibaşı'nın el ve ayaklarının bağlı olduğu belirtildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş Yasin Delibaşı, bugün mesaiye gitmedi. Silah arkadaşları telefonla ulaşamayınca, öğle saatlerinde Delibaşı'nın oturduğu Öztürk Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki evine gitti.

Eve giren askerler, Münevver Delibaşı'nı kapı girişinde, Yasin Delibaşı'nı ise evin salonunda başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş olarak buldu. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede, Münevver Delibaşı'nın el ve ayaklarının bağlı olduğu belirlendi. Çiftin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Uzman çavuş ve eşi evlerinde başlarından vurulmuş halde bulundu!

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

Yasin Delibaşı'nın eşini öldürdükten sonra intihar mı ettiği, yoksa çiftin cinayete mi kurban gittiğinin tespiti için çalışma başlatıldı. Polis olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

Çiftin çocuklarının ise tatil dolayısıyla Kahramanmaraş'ta akraba ziyaretinde olduğu öğrenildi.

Uzman çavuş ve eşi evlerinde başlarından vurulmuş halde bulundu!
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Uzman çavuş ve eşi evlerinde başlarından vurulmuş halde bulundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • doğrucu davut: kadıncağızı öldürüp intihar etmiş gibi kadıncağız hiç mutlu gözükmüyor ve face yazdığı künyesi: EVLİ?? 07.02.2019?????? 23.02.2019???? (Kul kaderini yaşar,iyi veya kötü) 0 7 Yanıtla
  • sema: yazık ya ikisi de gençmiş . Allah rahmet eylesin ailelerine çocuklarına sabırlar versin üzücü :( 4 1 Yanıtla
  • Fikret : Cinayet 2 0 Yanıtla
  • Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı
    11:20 Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüpheliler, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve aynı gün maskeli olarak silahla saldırı düzenlemişlerdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlılar yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişlerdir.

  • Adana'da Otomobilde 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    11:15 Adana'da Otomobilde 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde yapılan aramada arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi
    11:15 İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de bir kişi intihar etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Güvenlik görevlilerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • K-Pop Yıldızı Park Bo Ram 30 Yaşında Hayatını Kaybetti
    11:08 K-Pop Yıldızı Park Bo Ram 30 Yaşında Hayatını Kaybetti

    K-Pop yıldızı Park Bo Ram, yeni müzik projesi üzerinde çalışırken arkadaşının evinde ölü bulundu. Polis soruşturma başlattı ve otopsi talep etti. Bo Ram, son 10 yılda K-pop'ta öne çıkan bir figürdü ve yakın zamanda yeni müzik projeleri üzerinde çalışıyordu. Hayranları derinden sarsıldı ve genç yaşta kaybettikleri için üzüntülerini dile getirdi.

  • Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti
    11:06 Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti

    Tekirdağ-Malkara kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, kazaya karışan sürücü olay yerinden kaçtı. Jandarma, firar eden sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi
    11:04 Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi

    Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Handırı köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.


Advertisement