Uzman Erbaşlar Asayiş Kursunu Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Uzman Erbaşlar Asayiş Kursunu Tamamladı

Uzman Erbaşlar Asayiş Kursunu Tamamladı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda asayiş kursuna katılarak 14 hafta süresince gerçekleştirilen terörle mücadele başta olmak üzere birçok kursu başarıyla tamamlayan 2 bin uzman erbaş için tören düzenlendi.

14.07.2017 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda asayiş kursuna katılarak 14 hafta süresince gerçekleştirilen terörle mücadele başta olmak üzere birçok kursu başarıyla tamamlayan 2 bin uzman erbaş için tören düzenlendi.

125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda 23'inci Dönem Uzman Erbaş Asayiş Branşı Kurs Kapanış Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı.

Törende konuşan Karabük Valisi Kemal Çeber, tarihte, mukaddes vatan toprakları söz konusu olduğunda, en olumsuz koşullarda dahi, devleşerek, dünyanın en büyük güçlerine meydan okuyan kahraman Türk gençlerinin, emsalleriyle asla mukayese edilemeyecek yücelikteki vatan sevgisinin, erişilmez kahramanlık ruhunun, sarsılmaz mücadele azminin ve asil karakterinin, bundan sonra daha da yükseleceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Mezun olan uzman erbaşların yasalara bağlı, hukuk devleti sınırları içinde, insan hak ve hürriyetlerine azami dikkat ve özen göstererek, gayrimeşru hiçbir odağın emrine girmeden sadece devletin emrinde ve milletinin hizmetinde olacağından ve vazifelerini en güzel biçimde icra edeceklerinden şüpheleri olmadığını aktaran Çeber, şunları kaydetti:

"15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü idrak ettiğimiz bu hafta acılarımız, anılarımız ve zaferimiz çok tazeyken, beynini kiraya vermemiş, sadece vatanı, milleti ve devleti için mesai yapacak, hiyerarşik amirleri ve kanunlar dışında emir ve talimat olmayacak vatan evlatları ile silahlı kuvvetlerimiz daha da güçlenecektir. Sizler, Türkiye Cumhuriyeti'nin inançlı, kararlı bir savunucusu ve her an göreve hazır bir kanun ordusu olan jandarma genel komutanlığının onurlu birer ferdi olarak, birlik ve beraberlik ruhu içinde, yurdumuzda, emniyet ve asayişi sağlayacak ve her türlü şer unsurlarına karşı mücadele edeceksiniz."

Kursu birincilikle bitiren Yılmaz İlker Akkılık yaş kütüğüne plaket çaktı. Ardından kurslarda başarılı olan uzman erbaşlara Vali Çeber ve Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç tarafından belgeleri verildi.

Kursa katılan uzman erbaşların hazırladığı gösterinin ardından tören geçişi yapıldı.

Uzman erbaşlar, törenin ardından aileleriyle bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uzman Erbaşlar Asayiş Kursunu Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement