Üzülmez Çizmelerini Giydi, Hemşehrilerinin Yardımına Koştu - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Çizmelerini Giydi, Hemşehrilerinin Yardımına Koştu

Üzülmez Çizmelerini Giydi, Hemşehrilerinin Yardımına Koştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aniden bastıran ve kısa sürede hayatı olumsuz etkileyen yağmur sonrasında hemşehrilerinin yardımına koştu.

29.05.2018 09:15  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Üzülmez, ortaya çıkan mağduriyetlerin giderilmesi için gereken çalışmaların hemen yapılması için talimat verdi.

Mevsimsel normallerinin üzerinde ki yağışların kısa sürede ve etkili yağmasından dolayı Kartepe İlçesinde bir çok vatandaş bu durumdan olumsuz etkilendi. Etkili yağış sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile birlikte hemşehrilerinin yardımına koştu. Yerinde inceleme yapan Başkan Üzülmez, mağduriyetlerin giderilmesi için gereken talimatları verdi.

HEMEN MÜDAHALE EDİLDİ

Başkan Üzülmez, etkili yağış sonrasında Fatih Sultan Mehmet, Acısu ve Derbent Mahalleri'nde inceleme yaparak mahalle muhtarları ve hemşehrilerinden bilgi aldı. Başkan Üzülmez'e Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban eşlik etti. Başkan Üzülmez'in talimatıyla bütün belediye ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına başladı. Öncelikle acil durumda olan Kartepelilere ulaşan ekipler öncelikli ihtiyaçları gideriyor.

2 SAATTE 25 KG YAĞIŞ DÜŞTÜ

Kartepe 'de İSU'nun UzunçiftlikEşme bölgesinde bulunan tesisinden yağışın en şiddetli olduğu 04.30-06.30 saatleri arasında 25 kg yağışın düştüğü tespit edildi. Etkili yağış sonrasında Derbent Mahallesi- Yenice Sokak, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi- 19 Mayıs Caddesi- Koza, Kumluk, Kalender ve Kelebek sokakları, Köseköy Mahallesi-Gazi Yasin Caddesi, İstasyon Mahallesi-İlim Caddesi, Ankara Caddesi, Mahmut Paşa Caddesi, Ceylan-Mis-Karanfil Sokak, Dumlupınar Mahallesi- Çiçekli Sokak, Uzunbey Mahallesi-Sadakat Sokak, Ketenciler Mahallesi Çalıkoğlu Mevkii küme evleri ve Acısu Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi'nde selden zarar gördü.

ZARARLAR GİDERİLECEK

Yaşanan sel baskını hakkında değerlendirme yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Kısa sürede yağan yağmur sonrasında bazı bölgelerimiz bu durumdan olumsuz etkilenmiştir. Yaşanan sel felaketi sonrasında hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi yine yanındayız. İlçe Kaymakamlığı ve Valiliğimizle birlikte koordineli çalışmamız devam ediyor. Yağıştan etkilenen zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetleri tespit edilmektedir. Bu tespitler sonrasında zararlar giderilecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Çizmelerini Giydi, Hemşehrilerinin Yardımına Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement