Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu.

09.02.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan yeğenini sözledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeğeni İbrahim YılmazSuadiye'nin zarif kızlarından Ceyda Aydın ile sözledi. Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Abdullah Yılmaz ile ev hanımı Bahriye Yılmaz'ın yakışıklı oğlu İbrahim Yılmaz, evlilik yolunda ilk adımı attı. Suadiye Mahallesi sakinlerinden emekli Murat Aydın ile ev hanımı Halime Aydın çiftinin biricik kızları Ceyda Aydın'ın söz cemiyeti kız evinde gerçekleşti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeğeni İbrahim Yılmaz ile Ceyda Aydın'ın söz yüzüklerini "Allah Tamamına Erdirsin" dilekleri eşliğinde taktı. Mahalle arkadaşı da olan gençler eğitimlerini tamamladıktan sonra yeni yuvalarını kurmak için hazırlıklarını yapacaklar.

Ali Kaan sünnet oldu

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından Melahat Özkan ile Önder Mühendislik firmasında elektrik atelye şefi olarak çalışan Serkan Özkan çiftinin biricik oğlu Ali Kaan erkekliğe ilk adımını attı. Muhsin ve Perihan Bal ile Yurdanur ile Zihni Özkan çiftinin de torunu olan Pakmaya Muzaffer İncekara Okulu 2. Sınıf öğrencisi Ali Kaan Özkan'ın sünnet cemiyeti Ataevler Kültür Merkezi'nde kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşti. Sünnet cemiyetine katılan konuklar arasında yer alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de delikanlıya geçmiş olsun dileğinde bulunup takısını taktı.

Akyıldız'ı tebrik etti

Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Şaban Akyıldız'ın da kuzeni olan Melek Akyıldız hayatını Bahadır Akova ile birleştirdi. Acısu Mahallesi sakinlerinden müteahhitlik yapan Yusuf Akyıldız ile ev hanımı Fatma Akyıldız çiftinin zarif kızları Melek Akyıldız hayatını, Emekevler Mahallesi sakinlerinden emekli İsmail Akova ile ev hanımı Sakine Akova çiftinin vinç operatörü olarak çalışan yakışıklı çocukları Bahadır Akova ile birleştirdi. Hafta sonu Nesa Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün cemiyetinin konukları arasında yer alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Akova ve Akyıldız Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez de, genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

Trabzon'a gelin gitti

Ak Parti Kartepe Teşkilatı Uzuntarla Mahalle kurucu başkanı Süleyman Yakuoğlu kızı Nesibe'yi Trabzon'a gelin verdi. Aynı zamanda damadın amcası olan Süleyman Yakupoğlu ile ev hanımı Havva Yakupoğlu'nun zarif kızları Nesibe hayatını, Trabzonlu merhum Hasan Yakupoğlu ile ev hanımı Ayşe Yakupoğlu'nun makine operatörü olarak çalışan çocukları Nurettin Yakupoğlu ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki düğün cemiyetine Yakupoğlu Ailesi'nin dost ve akrabaları yanı sıra Ak Partililerin de ilgisi yoğun oldu. Düğüne katılarak gençlere ömür boyu mutluluk dileğinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Yakupoğlu Ailesini de tebrik etti.

AK Kartepe'nin Kübrası nişanlandı

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatının zarif sekreteri Kübra evlilik yolunda ilk adımı attı. Dumlupınar Mahallesi sakinlerinden Pirelli çalışanı Recep Akkaş ile ev hanımı Muazzez Akkaş çiftinin 3 çocuğundan biri olan Kübra Akkaş, Düzceli Halim ve Hatice Sali çiftinin mobilyacılık yapan çocukları İsmail Sadi ile nişanlandı. Kartepe Düğün Salonu'ndaki nişan cemiyetine her iki ailenin dost ve akrabaları yanında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı yöneticileri de katıldı. Gençlerin nişan yüzüklerini "Allah Tamamına Erdirsin" dilekleri eşliğinde Belediye Başkanı Üzülmez taktı. Akkaş ve Sali Ailelerinin mutluluğuna ortak olan Başkan Üzülmez, düğün tarihi belli olmayan gençlerden ellerini çabuk tutmalarını da istedi.

Nikahı Başkan Kıydı

Kartepe'nin renkli simalarından iş adamı Ahmet Batmanlar'ın yakışıklı oğlu Ömer Faruk, Melike Hancı ile nikah masasına oturdu. Kartepe İstasyon Mahallesi sakini dünürlerin nikah cemiyetine ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Emekli Cevat Hancı ile ev hanımı Saliha Hancı çiftinin zarif kızları Melike hayatını, Ahmet Batmanlar ile ev hanımı Çiğdem Batmanlar çiftinin Bekaert çalışanı çocukları Ömer Faruk ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de Osman Kahremanca ve Metin Gezer üstlendi. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlere "Bir yastıkta ömür boyu saadetli mutlu bir yuva kurup bunu devam ettirmesiniz dileğiyle hayırlı uğurlu olsun" dedi. Evlilik cüzdanını da geline veren Başkan Üzülmez, aileleri de tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement