Son dakika 3. sayfa: Şanlıurfa'da narkotik operasyonu: Asma ağacının köküne gizlenmiş bin 250 uyuşturucu hap bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika 3. sayfa: Şanlıurfa'da narkotik operasyonu: Asma ağacının köküne gizlenmiş bin 250 uyuşturucu hap bulundu

Son dakika haberi... Şanlıurfa'da narkotik operasyonu: Asma ağacının köküne gizlenmiş bin 250 uyuşturucu hap bulundu Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir evin bahçesinde narkotik köpeği ile yapılan aramada üzüm asma ağacının köküne gizlenmiş bin 250 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

01.12.2021 10:56  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da narkotik operasyonu: Asma ağacının köküne gizlenmiş bin 250 uyuşturucu hap bulundu

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir evin bahçesinde narkotik köpeği ile yapılan aramada üzüm asma ağacının köküne gizlenmiş bin 250 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Akçakale ilçesindeki bir evde arama yaptı. Narkotik köpeği yardımıyla yapılan aramada evin her tarafı didik didik arandı. Narkotik köpeği, evin bahçesinde bulunan bir üzün asma ağacının kökünde tepki verdi. Aramaları bu bölgede yoğunlaştıran ekipler ağacının köküne gizlenmiş bin 250 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Soruşturmanın devam ettiği olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Son dakika 3. sayfa: Şanlıurfa\'da narkotik operasyonu: Asma ağacının köküne gizlenmiş bin 250 uyuşturucu hap bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika 3. sayfa: Şanlıurfa'da narkotik operasyonu: Asma ağacının köküne gizlenmiş bin 250 uyuşturucu hap bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement