"Uzun Ömürlü Köklü Şirketler" Onur Ödülü Verilecek - Son Dakika
Güncel

"Uzun Ömürlü Köklü Şirketler" Onur Ödülü Verilecek

"Uzun Ömürlü Köklü Şirketler" Onur Ödülü Verilecek

İstanbul Kültür Üniversitesi iki yılda bir düzenlediği Aile İşletmeleri Kongresi, 10-11 Nisan tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi ATAKÖY Yerleşkesinde gerçekleşecek.

05.04.2014 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ 6.AİLE İŞLETMELERİ KONGRESİNDE 100 YILLIK ŞİRKETLER'E "UZUN ÖMÜRLÜ KÖKLÜ ŞİRKETLER" ONUR ÖDÜLÜ VERİLECEK!

İstanbul Kültür Üniversitesi iki yılda bir düzenlediği Aile İşletmeleri Kongresi, 10-11 Nisan tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi ATAKÖY Yerleşkesinde gerçekleşecek. İş dünyasının önde gelen aile işletmesi üyeleri, medya temsilcileri ve akademisyenlerin takip ettiği kongrede; çok ses getirecek konu başlıkları tartışılacak. Kongrede ayrıca 1900 yılından önce kurulan ve halen faaliyette olan 11 işletmeye de "Uzun Ömürlü-Köklü İşletme" Ödülleri verilecek. Katılımın ücretsiz olacağı 6. Aile İşletmesi Kongresi'ne sadece sayılı günler kaldı!

10-11 Nisan tarihlerinde İKÜ Ataköy Yerleşkesinde sürecek kongrede "Aile İşletmelerinde Kadın Yöneticiler", "Aile İşletmelerinde Profesyonel Yöneticiler" ve "Aile İşletmelerinde Genç Yöneticiler" konu başlıkları ile üç ayrı panelin yanı sıra Psikolog ve İletişim Uzmanı Doğan Cüceloğlu tarafından "Sürdürülebilir Aile İşletmesi Olmak İçin" konulu bir söyleşi de gerçekleşecek.

6. Aile İşletmeleri Kongresi, İKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Durmuş DÜNDAR, İKÜ Rektörü ve AGMER Müdürü Prof. Dr. Sıddıka Semahat DEMİR ve son olarak İKÜ Mütevelli Heyet Onursal Başkanı Fahamettin AKINGÜÇ tarafından yapılacak açılış konuşmaları ile başlayacak. Sonrasında ana konuşmacılar olarak İstanbul Sanayi Odası Başkanı (İSO) Erdal BAHÇIVAN ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı (TİM) Mehmet BÜYÜKEKŞİ, paneller öncesi konuşmalarını gerçekleştirecekler.

Kongrede, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve TAİDER Başkanı Şerife İnci Eren, OTACI- Kurtsan Holding Hissedarı ve KAGİDER Kurucu Başkanı Meltem Kurtsan, MUDO CEO'su Barış Karakullukçu, ORKA Holding İcra Kurulu Üyesi Dr. Fatih Anıl, Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu, Cemilzade Yönetim Kurulu Üyesi Barış Cemiloğlu gibi birçok önemli aile işletmesi temsilcisi konuşmacı olarak yer alacak.

10-11 Nisan'da gerçekleştirilecek, katılımın ücretsiz olduğu Kongre'de tartışılacak konu başlıkları şöyle: "Aile işletmelerinde büyüme ve getirdiği sorunlar, Aile işletmelerinde 2. (veya 3.) kuşağa geçiş, yönetimi ve devir sorunları, kuşaklararası farklılıklar ve aile işletmeleri üzerindeki etkileri, Aile işletmelerinde kurumsallaşma süreci, Aile işletmelerinde yönetim kurulları ve yönetim kurullarında "dışarıdan üye" (outsider) uygulamaları, Aile işletmelerinde profesyonel yöneticilik, Aile işletmelerinde sahiplik, hisse dağılımı, Vergiler ve miras hukuku ile ilgili sorunlar, Aile kültürü - işletme kültürü ilişkileri, Aile işletmelerinde halka açılma, Aile anayasası ve aile meclisi (konseyi) uygulamaları, Aile işletmeleri ve aile bireylerinin eğitim ve yetiştirilmeleri, Aile İşletmelerinde Markalaşma ve Sürdürülebilirlik, Kurucudan Profesyonel yönetime ve CEO'ya geçiş, Aile Anayasası ve diğer aile içi iletişim araçları ve son olarak da Girişimcilik"

1900 yılından önce kurulan ve halen faaliyette olan 11 işletmeye de "Uzun Ömürlü-Köklü İşletme" Ödülleri verilecektir. Ödül Alacak Aile İşletmeleri Şunlardır:

1. İskender Smokin

2. Konyalı Lokantası

3. Bebek Badem Ezmecisi

4. Yanyalı Fehmi

5. Evliyazade

6. Tarihi Sultan Ahmet Köftecisi

7. İlancılık Reklam Ajansı

8. Emgen Optik

9. Pandeli Lokantası

10. Tevfik Aydın

11. Filibe Köftecisi

İstanbul Kültür Üniversitesi

Tarih: 10-11 Nisan 2014

Yer : İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi

Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Uzun Ömürlü Köklü Şirketler' Onur Ödülü Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement