Vaatlerimiz İnsana, Umuda ve Sevgiye Dair" - Son Dakika
Politika

Vaatlerimiz İnsana, Umuda ve Sevgiye Dair"

Vaatlerimiz İnsana, Umuda ve Sevgiye Dair"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yerel seçim öncesi vaatlerimiz insana, umuda ve sevgiye dair. Daha iyi bir yaşam, daha iyi yönetilen kentler, beldeler, belediyeler, temiz, şeffaf hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı. Bu dilin karşısında maalesef umudu tükenenler var." dedi.

13.03.2019 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yerel seçim öncesi vaatlerimiz insana, umuda ve sevgiye dair. Daha iyi bir yaşam, daha iyi yönetilen kentler, beldeler, belediyeler, temiz, şeffaf hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı. Bu dilin karşısında maalesef umudu tükenenler var." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bilecik'e gelen Özel, merkez Bayırköy belde meydanında vatandaşlara seslendi.

Özel, seçim öncesi vaatlerde bulunduklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Yerel seçim öncesi vaatlerimiz insana, umuda ve sevgiye dair. Daha iyi bir yaşam, daha iyi yönetilen kentler, beldeler, belediyeler, temiz, şeffaf hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı. Bu dilin karşısında maalesef umudu tükenenler var. Umudu tükettikleri için umudun dili yerine umudun siyaseti yerine korku siyaseti, korkunun dilini benimsiyorlar. Diyorlar ki 'Bizim adayımızı seçmezseniz siz mahvoldunuz.' Niye? 'Ülkenin beka sorunu var.' Ne demek beka? Varlık yokluk mücadelesi demek, yok olmak demek. Buna inanınca önündeki seçimi umutla, sıcaklıkla değil korkuyla karşılıyorsunuz. Bu dil, Türkiye'ye çok şey kaybettiriyor."

Türkiye'de beka sorunu olmadığını savunan Özel, "Aman vaat konuşmayalım, aman seçim konuşmayalım, kim iyi hizmet eder konuşmayalım, beka sorunu konuşalım. Vatandaşın beka sorunu yok ama bütün sebeplerde vatandaşın yetersiz bakiye sorunu var, cebinde para yok." diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özel, merkeze bağlı Vezirhan beldesi ile Gölpazarı ilçesinde de ziyaretlerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Vaatlerimiz İnsana, Umuda ve Sevgiye Dair' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu
    16:13 Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu

    Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler' sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Dernek başkanı, Özel'in haddini aşan açıklamalarını kınayarak özür dilemesini beklediklerini belirtti.

  • Hamza Dağ: Aday belirlerken yapay zeka değil, insan zekası kullandık
    16:06 Hamza Dağ: Aday belirlerken yapay zeka değil, insan zekası kullandık

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, aday belirleme sürecinde yapay zeka yerine insan zekasını kullandıklarını belirtti. Dağ, adaylarının ilçelerde çok önde olduklarını söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'ya yeni meydanlar ve yeşil alanlar kazandırıyor
    16:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'ya yeni meydanlar ve yeşil alanlar kazandırıyor

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ni eski ihtişamına kavuşturacak bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, Bursa'ya 3 yeni meydan, 9 bin metrekare yeşil alan, 12 bin 500 metrekarelik yeraltı kapalı otoparkı kazandıracaklarını söyledi. Erdoğan ayrıca, Bursa'ya yapılan diğer yatırımları da anlattı.

  • Konya Karapınar'da Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    16:03 Konya Karapınar'da Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 'Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı' düzenledi. İlçede 128 sandıkta 36 bin 689 seçmen oy kullanacak ve seçim günü 90 emniyet, 40 jandarma personeli görev yapacak. Kaymakam Öztürk, Karapınarlıların özgürce oy kullanabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
    16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki temmuz ayında yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracaklarını söyledi. Ayrıca, küçük esnafın prim gün sayısında yaşadığı adaletsizliği giderecek adımlar atacaklarını belirtti. Erdoğan, Türkiye'nin en büyük muhalefet partisinin içine düştüğü tutarsızlık ve kirlenmişlik halinin utanç verici olduğunu ifade etti.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Tekkeköy'de ziyaretlerde bulundu
    16:00 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Tekkeköy'de ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy ilçesinde Kutlukent Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Karaaslan, esnaf ziyareti ve Asarağaç Yaşam Merkezi'ni de ziyaret ederek mahalleleri önemsediklerini belirtti. Tekkeköy'de aday gösterilen Mustafa Candal ve Büyükşehir Belediyesi adayı Halit Doğan'a destek çağrısı yaptı. AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar da programa katıldı.

  • Recep Tayyip Erdoğan'a Bursa morali
    16:00 Recep Tayyip Erdoğan'a Bursa morali

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günkü seçim öncesi Bursa'da binlerce Bursalı tarafından karşılandı. Atatürk Caddesi'nden başlayarak Setbaşı ve Yeşil'e kadar yürüyen kalabalık, Erdoğan'ın otobüsüne karanfil attı. Erdoğan da çocuklara oyuncak dağıttı. Gökdere mitinginde 90 bin kişiye hitap eden Erdoğan, öncesinde otobüsle şehir turu attı ve Bursa'da moral buldu.


Advertisement