Vadistanbul'dan Eğlenceli Yeni Yıl Partisi! - Son Dakika
Güncel

Vadistanbul'dan Eğlenceli Yeni Yıl Partisi!

Vadistanbul\'dan Eğlenceli Yeni Yıl Partisi!

Vadistanbul, 2018'e doğru geri sayarken yeni yılı kutlamak için The Galliard Brasserie'de birbirinden özel simaların ve ünlülerin katıldığı renkli bir partiye imza attı!

13.12.2017 09:47  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un yeni yaşam, iş, kültür, eğlence ve alışveriş merkezi Vadistanbul, fark yaratan konseptiyle açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Bu senenin en gözde adresleri arasında kendini gösteren Vadistanbul, yılbaşı davetini The Galliard Brasserie'de gerçekleştirdi.

Cemiyet ve sanat hayatının ünlü isimleri Vadistanbul AVM'nin The Galliard Brasserie'de düzenlediği yılbaşı partisine katıldı.

Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Seren Serengil, Zara, Berkay, Işıl Reçber, Elif Gönlüm, Fatih Ürek, Burak Kut, Emel Yıldırım, Ayşe Tolga, Ayşe Kucuroğlıu, gibi isimlerin katıldığı davette, The Galliard Brasserie, yeni yıl için hazırladığı özel lezzetleriyle büyük ilgi gördü. Gece Melisa Karakurt'un caz performansıyla başlarken setleri kadar MC performansları ile de büyük ilgi gören Türkiye'nin önde gelen DJ'i, DJ Funky 'C'' müzikleriyle gecenin ritmini yükseltti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vadistanbul'dan Eğlenceli Yeni Yıl Partisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement