Vahit İpek, dünya şampiyonluk maçına çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Vahit İpek, dünya şampiyonluk maçına çıkıyor

Vahit İpek, dünya şampiyonluk maçına çıkıyor

Avusturya'da spor yaşantısını sürdüren genç dövüşçü Vahit İpek, Avusturya'nın en büyük dövüş sporları organizasyonu olan 'Vendetta' galasında dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak.

02.06.2019 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avusturya'da spor yaşantısını sürdüren genç dövüşçü Vahit İpek, Avusturya'nın en büyük dövüş sporları organizasyonu olan 'Vendetta' galasında dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak. Güçlü fiziği ve muhteşem tekniği ile bugüne kadar Avusturya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Vahit İpek'in yeni hedefi ise dünya şampiyonu olarak Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşatmak. K1 dalında çıkacağı bu karşılaşmadaki rakibi ise Angelo Arrutia. 28 yaşındaki Yozgatlı sporcu, güçlü rakibini devirebilmek için Hollanda'da antrenman yaptığını dile getirerek, "Rakibimin kasetlerini ekibim ile birlikte izledik. Güçlü bir isim ancak yenilmez değildir. Sizlerin aracılığınızla uzun yıllardan beri beni destekleyerek, zor günlerimde her zaman yanımda olan, başta ailem ve ana sponsorum Mehmet Altuntop'a çok teşekkür ederim. Onların desteği olmasaydı buralara zor gelirdim" şeklinde konuştu.

BÜLENT SAĞLAM: "SPORCUMA OLAN GÜVENİM TAMDIR" Sporcunun menajeri, Avusturya'nın en büyük Türk dövüş sporları kulübü Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Vendetta Organizasyon yönetim kurulu başkanı Bülent Sağlam, sporcusuna güveninin tam olduğunu ifade ederek, "Vahit, işini ciddiye alan ve antrenmanları aksatmayan bir sporcudur. Güzel ahlakı, efendi kişiliği ile ülkemizi yurt dışında başarılı bir şekilde temsil etmektedir. Kendisine dünya şampiyonluk maçını ayarlayabilmek için bayağı uğraş verdik, ancak şükür sonunda bunu başardık. Bundan sonrası ona düşüyor. 15 Haziran'da yapacağımız dev galada kulübümüz ve ülkemize bir dünya şampiyonluğu yaşatarak, gururlandırmasını bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

VEDAT ALYAZ: "DÜNYA ŞAMPİYONLUK KEMERİNİ KAZANACAĞIZ" Iron Fist Gym (Demir Yumruk) Spor Kulübü'nün basın danışmanı Vedat Alyaz, sporcunun 12 yaşından beri dövüş sporları ile ilgilendiğini belirterek, "Vahit, Tam on altı senedir ringlerde mücadele veren tecrübeli ve güçlü bir sporcudur. Amatörde 63 maç yapmış, profesyonelde ise 25. maçına çıkan tecrübeli bir sporcudur. Kickboksun dünyadaki en başarılı temsilcisi olan Hollanda'ya giderek yılda iki-üç kez dünya çapında başarılar imza atmış olan isimlerle antrenmanlar yapıyor. Tüm bu emekleri ve fedakarlıklarının karşılığını alacağına olan inancımız tamdır" diye konuştu.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vahit İpek, dünya şampiyonluk maçına çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Personelleri Kapıları Çalıyor
    10:47 Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Personelleri Kapıları Çalıyor

    Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri, esnafların, özel bireylerin ve gazilerin kapılarını çalarak hediyelerini takdim etti. Vatandaşlar hediye karşısında mutluluk duyarak personellere teşekkür etti. Müdürlük, mutluluk paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Aizanoi Antik Kenti'nde ilkbahar güzelliği
    10:46 Aizanoi Antik Kenti'nde ilkbahar güzelliği

    Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde bulunan Aizanoi Antik Kenti, ilkbahar manzaralarıyla ayrı bir güzelliğe büründü. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü Dünya Miras Geçici Listesi'ne 2012 yılında dahil edilen antik kent, Anadolu'daki en iyi korunmuş Zeus Tapınağı'na ev sahipliği yapıyor. Aizanoi Antik Kenti, Efes, Bergama, Side gibi antik kentler ile çağdaş olan Aizanoi, 'İkinci Efes' olarak da nitelendiriliyor. Kütahya merkeze 50 kilometre uzaklıkta yer alan, yılda ortalama 60 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan bölgede her mevsim güzel görüntüler oluşuyor. İlkbahar güzellikleri ile şu sıralar fotoğraf çekmek isteyenlere eşsiz güzellikler sunuyor. İlkbahar manzaralarıyla ayrı bir güzelliğe bürünen antik kent, havadan da görüntülendi.

  • Beşiktaş, Süper Lig'de Gol Sıkıntısı Yaşıyor
    10:46 Beşiktaş, Süper Lig'de Gol Sıkıntısı Yaşıyor

    Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 32 maçta rakip fileleri 42 kez havalandırdı. Ancak bu gol sayısı, son 17 sezonda en düşük rakam olarak kaydedildi. Ayrıca, takımın başında yer alan 5 teknik direktör arasında en kötü gol ortalamasına sahip olan isim Fernando Santos oldu. Beşiktaş, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla dördüncü sırayı zora soktu ve Türkiye Kupası şampiyonluğunu elde etmek için mücadele ediyor. Gol yollarında yaşanan sıkıntılar ise büyük bir sorun haline geldi.

  • Ankara'da Mansur Yavaş, AKP adayını geride bıraktı
    10:46 Ankara'da Mansur Yavaş, AKP adayını geride bıraktı

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un ilçelerde aldıkları oy oranları belli oldu. Yavaş, 25 ilçenin 20'sinde Altınok'u geride bıraktı.

  • Yelkovan Kuşlarının Korunması Projesiyle Tehlike Altındaki Türün Detaylı Bilgilerine Ulaşılacak
    10:45 Yelkovan Kuşlarının Korunması Projesiyle Tehlike Altındaki Türün Detaylı Bilgilerine Ulaşılacak

    Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü'nün de paydaşı olduğu 'Yelkovan Kuşlarının Korunması' projesiyle tehlike altındaki türün beslenme, üreme, göç ve yaşam alanlarıyla ilgili detaylı bilgiye ulaşılması hedefleniyor. Özel bir metotla kuşların sırtına bağlanan vericiler sayesinde saatte 70 kilometre hıza ulaşabilen yelkovan kuşlarının konumları 7/24 takip edilebilecek.

  • Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:45 Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Adıyaman'ın Besni ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. İl ve İlçe Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde durumundan şüphelendiği 2 şüpheliyi durdurdu. Ekipler, şüphelilerin üst aramasında 3,42 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

  • Gölpazarı'nda Bayram Sonrası Yoğun Temizlik Çalışmaları
    10:45 Gölpazarı'nda Bayram Sonrası Yoğun Temizlik Çalışmaları

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bayram sonrası yoğun temizlik çalışmaları yapıldı. Gölpazarı Belediyesi tarafından 9 günlük bayram tatili sonrası başlatılan detaylı temizlik çalışmaları ile sokaklar, caddeler temizleniyor. Gölpazarı'nda ana caddelerde bulunan yollar bol köpüklü sularla yıkanıyor. Ardından ise ilçe mezarlığında genel bakım yapılarak ot ve biçme işlemleri devam ediyor. Son olarak ise ilçe genelinde bulunan çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte ediliyor.


Advertisement